Cadde SERiNiN EN iYiSi

SERiNiN EN iYiSi

18.04.2013 - 19:51 | Son Güncellenme:

Gelmiş geçmiş en iyi mafya filmi olan ‘Baba’ serisinin altı Oscar’lı ikinci macerası, en iyi devam filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu filmde, Vito Corleone’nin Sicilya’dan New York’a göç edişi ve yükselişi anlatılıyor

SERiNiN EN iYiSi

DRAM Gişe başarısı, ödülleri, oyuncu kadrosuyla dünya sinemasında özel bir yere sahip Francis Ford Coppola’nın ‘The Godfather/Baba’ üçlemesi, CNBC-E’de ekrana gelmeye devam ediyor.

Michael Corleone, yeraltı dünyasında büyük bir güce ulaşırken, diğer taraftan da ailesini korumaya çalışmaktadır. Fakat yavaş yavaş gelişen olaylar, onu hiç yapmak istemediği işlere doğru yönlendirecektir. En büyük özelliği zekasıyken kısa bir süre sonra bir suç imparatorluğunu yönetecek acımasızlığa ve kendine güvene kavuşur. Fakat bunlar Corleone’ye sadece güç değil, yalnızlık ve mutsuzluk da getirecektir.

SERiNiN EN iYiSi


İlk filmde Marlon Brando’nun oynadığı Don Corleone bu filmde yok, ancak gençliğini Robert De Niro canlandırıyor. Bu anlamda, hem ilk filmdeki olayların sonrasını, hem de öncesini izliyoruz.

Sinema tarihinde en beğenilen ikinci film olan ‘Baba 2’, 11 Dalda aday gösterildiği Akademi Ödülleri’nde; En İyi Film, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Müzik, En İyi Sanat Yönetmeni, En İyi Uyarlama Senaryo Oscar’ını kazandı.

Haberin Devamı

EMRE VURULUYOR
İNTİKAM KANAL D / 20.00

‘İntikam’da Emre ve Yağmur’un nişan gecesinde Barış ve Cemre, Emre’yi kanlar içinde buluyor. Karanlıkta Rüzgar’ı gören Barış şoke oluyor.

Beren Saat’in babasının intikamını almak üzere çocukluğunun geçtiği yere başka bir kimlikle dönen genç kadını canlandırdığı ‘İntikam’da Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri, Zafer Algöz, Gamze Kılınç ve Ezgi Eyüboğlu da rol alıyor.
Derin’le Yağmur’un intikam kutusu kayıptır. Hakan ve Yağmur, Derin’i ararken, o Selen’in elindedir.
Nişan hazırlıkları sürerken Derin’den telefon alan Yağmur, her şeyin arkasındaki ismin Selen olduğunu öğrenir. Selen’le buluşmaya giden Yağmur, ne onu durdurabilir ne de Derin’i ikna edebilir. Çaresiz, nişanı iptal etmeye kalkar. Ancak artık çok geçtir.
Şahika nişan gecesi yine Emre’nin aklını karıştırır. Kalabalıktan uzaklaşan Emre’nin beklenmedik bir misafiri vardır. Barış ve Cemre, Emre’yi kanlar içinde bulur. Barış, karanlıkta Rüzgar’ın uzaklaştığını görünce ikinci bir şok yaşar.

Haberin Devamı

KATiL ÇILGIN HAYRAN MI?GALİP DERVİŞ KANAL D / 23.00
Yayınlandığı ülkelerde büyük beğeni toplayan ‘Monk’ adlı dizinin yerli versiyonunda Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner başrolleri paylaşıyor. Her hafta ünlü oyuncuların da konuk olarak rol aldığı dizinin bu bölümünde, Memet Ali Alabora ünlü bir TV yıldızını, Devin Özgür Çınar onun çılgın ve takıntılı hayranını canlandırıyor.
Türkiye’nin en çok izlenen dizisi ‘İpucu’nun starı Zafer Uzungöl’ün, boşanmak üzere olduğu eşi Şebnem öldürülür. Genç adamın, baş şüpheli olduğu cinayetten kendisini aklaması hiç de zor olmaz. Uzungöl’ün takıntılı hayranı Ayşegül, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etmiştir. Ancak Galip Derviş’in bu konuda derin şüpheleri vardır.

POYRAZ’IN TEHLiKELi iNTiKAM PLANIKURTLAR VADİSİ PUSU ATV / 20.00
‘Kurtlar Vadisi Pusu’da babası gibi sevdiği komutanının öldürülmesi üzerine Poyraz (Yıldırım Memişoğlu) tüm gemileri yakıyor ve Polat’ın ailesiyle uğraşmaya başlıyor. Polat’ın kızı Elif’i kaçıran Poyraz, ardından Ömer Baba’yı diri diri toprağa gömüyor. Bununla da yetinmeyip, Nazife Anne’yi tren raylarına bağlıyor. Bakalım Polat, ailesini Poyraz’dan koruyabilecek mi?

Haberin Devamı

YÜKSEK TANSiYONOSMANLI’DA DERİN DEVLET STV / 19.55
Patrona Halil İsyanı’nı anlatan ‘Osmanlı’da Derin Devlet’in ikinci bölümü ekrana geliyor.
Ava giden Patrona (Devrim Saltoğlu), yoksa av mı olacak? Pehlivan Halil (Orhan Kılıç), derin devletin içine sızmak için hangi tehlikeli yola başvuracak? Halil çocukluk aşkı Dilruba’yı (Sinem Öztufan) Patrona’ya mı kaptıracak? Yanıtlar ekranda...

KOMŞUM BİR KATİL TV8 / 21.30‘The Whole Nine Yards’
Yönetmen: Jonathan Lynn, 2000 Oyuncular: Bruce Willis, Matthew Perry, Rosanna Arquette IMDB Notu: 6.7
KOMEDİ Dişçi Nicholas’la kapı komşusu eski kiralık katil Jimmy’nin derdi ortaktır: İkisini de öldürmeye çalışan birileri vardır. İkili, hayatta kalmak için birbirlerine destek olmak zorunda kalır.

GERÇEK MASALLAR TV8 / 19.30‘Bedtime Stories’
Yönetmen: Adam Shankman, 2008 Oyuncular: Adam Sandler, Keri Russell, Courtney Cox IMDB Notu: 6.0
KOMEDİ Film, genç bir adamın çocukluk çağındaki yeğenlerine uyku öncesi anlattığı masalların beklenmedik şekilde gerçekleşmesiyle başlıyor.

Haberin Devamı

MUTLULUĞA BOYA BENİ n SINEFEST / 20.00‘Le Tableau’
Yönetmen: Jean-François Laguionie, 2011
IMDB Notu: 7.1
ANİMASYON Yarım kalmış bir tabloda çiçek bahçeleri içinde bir şato ve uzayıp giden bir orman... Nedense bir ressam bu manzarayı ve çizdiği 3 karakteri yarım bırakmış: Boyanması bitmiş Toupins, birkaç rengi eksik kalmış Pafinis ve sadece eskiz çizgilerinden ibaret Reufs. Aralarında en güçlü olduğunu fark eden Toupins bir anda resmin kontrolünü eline alır.

5. PERFORMANS GECESİPOPSTAR 2013 STAR / 20.00
Burcu Esmersoy’un sunduğu, jürisini Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Serdar Ortaç ve Demet Akalın’ın oluşturduğu ‘Popstar 2013’, beşinci bölümüyle ekrana geliyor.
Bu gece 12 yarışmacı performanslarıyla, hem jüriden puan, hem de izleyicilerden SMS oyu almaya çalışacak.

EKONOMİ NE DURUMDA?SİYASET MEYDANI SKYTURK360 / 21.30
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ekonomi gazetecileri ve işadamla-rıyla ‘Siyaset Meydanı’nda buluşuyor. Bakan, Ali Kırca’nın yönettiği oturumda, Türkiye ekonomisine dair soruları yanıtlıyor. Program, saat 23.15’de Show TV’de tekrarlanacak.

Haberin Devamı

ÇÖPÜN YOLCULUĞUZOR İŞLER NTV / 22.00
Dışarıdan kolay görünen mesleklerin iç yüzünü gösteren Dilara Gönder, ‘Zor İşler’de bu kez çöpün yolculuğunu anlatıyor. Çöp kamyonunun arkasında çöpleri toplayan Gönder, zorlu yolculuğun ardından bu kez bambaşka bir mekâna giriyor. Büyük çöp dağlarının arasında atıkların nasıl
geri dönüştürüldüğüne yakından tanık oluyor.

- 20.00 DÜNYANIN MERKEZİNE YOLCULUK Journey To The Center Of The Earth (KANALTÜRK)
-21.30 KANUNSUZLAR Outlaw (TV2)
-21.50 GÖLGELER ORMANI Backwoods (KANALTÜRK)
- 21.50 İMPARATORİÇE VE SAVAŞÇILARI An Empress and the Warriors (CİNE5)
- 23.30 DÖRT KARDEŞ Four Brothers (STAR)