Cadde ‘Mutlu evliliğin sırrı uyum ve saygı’

‘Mutlu evliliğin sırrı uyum ve saygı’

29.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Gözüm Sende’ programının sunucusu Aylin Kabasakal, “Evlilikte, başlangıçta aşk arkasından da uyum çok önemli. Saygı ve uyum ilişkiyi devamlı kılan öğeler” dedi

‘Mutlu evliliğin sırrı uyum ve saygı’

ATV’de ekrana gelen ‘Gözüm Sende’nin sunucusu Aylin Kabasakal, programını, anne olduktan sonra yaşadığı değişimi ve evliliğini anlattı.

Haberin Devamı

‘Gözüm Sende’nin diğer evlilik programlarından farkı ne?

Format, yurt dışından satın alındı ve Türk kültürüne göre yorumlandı. Bir nevi görücü usulü diyebiliriz. Bunun aslında sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Görüyorsun, biliyorsun, annen de yanında. Desteğini alıyorsun, doğru seçimi yapıyorsun. Gerisi onlara kalmış.

Programda kaynanalar öne çıkıyor, sizce gelinlerden beklentileri neler?

Daha çok ev işlerinde usta olmalarını, hatta kendilerinin yaptıkları biçimde bu işleri becermelerini bekliyorlar. Oğullarına kendilerinin alıştırdığı hayatı, devam ettirmelerini istiyorlar.

Manken Nazif Sevim ile sekiz yıldır mutlu bir evliğiniz var. Nasıl tanıştınız? İyi bir evliliğin sırrı nedir?

Spor salonunda tanıştık. Ar-kadaşlığımız zamanla aşka dönüştü. Çok mutluyuz. Evliliğimizin sırrı uyum. Başlangıçta aşk önemli ama arkasından uyumun geldiğini düşünüyorum. Uyum ve saygı ilişkiyi devamlı kılan öğeler.

Haberin Devamı

Evde kim dominant?

Yerine göre ben, yerine göre o. İkimizin arasındaki paslaşma çok dengeli. İstemediği hiçbir şeyi yapmam. Aramızda çok uyumlu bir ilişki var.

Hem iyi bir anne, hem de başarılı bir iş kadınısınız. Bu yoğun tempoya nasıl ayak uyduruyorsunuz?

Hayatımı iyi planlıyorum, sanırım işin sırrı bu. Böylece eşime de, çocuğuma da, işime de verimli vakit ayırabiliyorum. Tabii ki eşimin desteği de etkili.

Hedefleriniz neler?

Çok uzun vadeli program yapmaktan çekiniyorum. Çünkü oldukça değişken bir sektörümüz var.

Çoğunlukta komedi dizilerinde yer aldınız, gerçek hayatta da komik misiniz?

Eğlenceli, komik biriyimdir. Ama bir bakmışsınız aniden ağlayabilirim. Çok duygusalımdır.

‘Estetikte dozu kaçırmamak lazım’

Estetiğe bakışınız nasıl?

Gerektiği zaman gerektiği yerde yapılmalı. Kişi kendini daha iyi hissedecekse, güveni artacaksa, böyle bir şansı varsa neden yapmasın! İlla bizim gösteri dünyasında olmasına da gerek yok. Ama dozu kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum. Herkes artık biyonik ve uzaylı kadınlara dönüyor.

Sunuculuk mu oyunculuk mu daha mutlu ediyor?

İkisi de... Olgunlaş-tıkça mesleğimden daha keyif alıyorum. İki tarafta da yapmak istediğim çok şey var.

Haberin Devamı

‘Anne olduktan sonra hassaslaştım’

Hem iş hayatı hem de annelik zor oluyor mu?

Annelik, bu temponun içinde en tatlı şey. Çocuğuma vakit ayırmak çok keyifli oluyor. Bütün boş vakitlerimde onunla birlikte oluyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bütün bilgimi, görgümü ona aktarmaya uğraşıyorum. O iyi olsun, her şekilde güzel yetişsin diye bütün mücadelemiz.

Anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Bana çok şey kattı. Bir insanın üzerinde ne kadar çok emek olduğunu, ne kadar değerli olduğunu anladım. Bütün anne ve babalara saygı duyuyorum. Çünkü bir evladın yetişmesi hiç kolay değil. Zaten herkesi çok seven, kırmamaya çalışan bir insanım. Annelikten sonra daha da hassaslaştım, insanlar benim için daha kıymetli oldu. Kimsenin başkasının evladını küçük görmeye ve kırmaya hakkı yok diye düşünüyorum.