Cadde 'Ne mutlu ki Erdoğan var'

'Ne mutlu ki Erdoğan var'

28.07.2016 - 10:02 | Son Güncellenme:

'Demokrasi Nöbeti'nin önceki akşam en coşkulu adreslerinden biri Antalya'ydı. Ünlülerin vatandaşla buluştuğu nöbette Yeşim Salkım'ın sarf ettiği cümle, büyük alkış aldı.

Ne mutlu ki Erdoğan var

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'dan beri meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, önceki akşam da Demokrasi Nöbeti'ndeydi. Yurdun dört bir yanındaki nöbetlerin en coşkulu adreslerinden biri Antalya oldu.

Haberin Devamı

Takvim Gazetesi'nde yer alan hbaere göre; Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran memleket sevdalıları arasında birçok ünlü isim de vardı. Geceye Vatan Şaşmaz, Ece Erken, Yeşim Salkım, Mustafa Ceceli, Bengü, Murat Dalkılıç, Alişan, Nihat Doğan, Kutsi, Berkay, Berdan Mardini, Sefa Doğanay, Doğuş, İntizar, Serkan Kaya, Berksan ve Davut Güloğlu katıldı.

"ÜLKEMİ ÇOK SEVİYORUM"

Sahneye çıkan Yeşim Salkım, "Bu ülkede dünyaya geldim ve evlatlarımı bu ülkede dünyaya getirdim. Her karışını çok seviyorum. Bir şey anladım ki bizim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere ihtiyacımız var. Ne mutlu ki Erdoğan gibi bir liderimiz var. Meydanları boş bırakmaya benim de niyetim yok. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.