Cadde 'O fotoğrafları sildirin'

'O fotoğrafları sildirin'

05.05.2016 - 09:39 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ceren Hindistan ile İstinye Park'ta objektiflere takılan işadamı Cengiz Çolak, magazin muhabirlerini görünce alışveriş merkezinin içine kaçtı.

O fotoğrafları sildirin

İmam nikahı kıydığı evli işadamı Ümit Aslan'dan bir bebek sahibi olan ve sonrasında Aslan'dan olaylı şekilde ayrılan oyuncu Ceren Hindistan, önceki akşam yeni işadamı sevgilisi Cengiz Çolak ile İstinye Park'ta görüntülendi.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; ikili, gazetecileri görünce şaşırdı. Hızlı adımlarla kaçan Çolak, Çolak "Ne oluyor arkadaşlar, kimden izin aldınız? Çekmeyin!" diyerek tepki gösterdi.

Alışveriş merkezinin içine kaçan ikili, güvenlik görevlilerinden yardım talep ederek görüntü alınmamasını istedi. 15 dakika boyunca bir mekanın içinde gazetecilerin gitmesini bekleyen çift. güvenlik görevlilerinin uzun uğraşları sonucu görüntü alınması engellenince rahat nefes aldı.

Hızlı adımlarla arabalarına binen ikili, bu kez de alışveriş merkezinin güvenlik müdürünü çağırarak fotoğrafların sildirilmesini istedi. Ancak görevli, gazetecilerden olumsuz yanıt aldıklarını iletti. Bu duruma sinirlenen Çolak, "Gazetecilere nasıl müdahale edemiyorsunuz? Burada rahat edemeyecek miyiz?" diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Hindistan ile objektiflere takılan işadamı Cengiz Çolak, geçtiğimiz aylarda oyuncu Pelin Sönmez ile iki senelik evliliğini sessiz sedasız sonlandırmıştı.