Kültür Sanat ´Oğlan Bizim Kız Bizim´le kahkahaya hazır mısınız?..

´Oğlan Bizim Kız Bizim´le kahkahaya hazır mısınız?..

03.10.2016 - 15:07 | Son Güncellenme:

Aras Aydın ve Melis Babadağ’ın başrolü paylaştığı ´Oğlan Bizim Kız Bizim´ adlı filminin fragmanı da yayınlandı. ´Oğlan Bizim Kız Bizim´ filmi sinemaseverleri doyumsuz bir komediye çağırıyor. ´Oğlan Bizim Kız Bizim´ filminin tüm detayları ve filmin fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz…

´Oğlan Bizim Kız Bizim´le kahkahaya hazır mısınız..

´Oğlan Bizim Kız Bizim´le kahkahaya hazır mısınız..

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk, Nolur Ayrılalım dizilerinden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Aras Aydın, filmde oto tamircisi Barış’ı canlandırıyor. Filmin esas kızı düğün organizatörü Zeynep’e ise, Pis Yedili, Geniş Aile ve Yeşil Deniz dizilerinden tanıdığımız Melis Babadağ hayat veriyor.

´Oğlan Bizim Kız Bizim´ filminde ele alınan konu ise şöyle: İstanbul’da yaşayan ve birbirlerini hiç tanımayan düğün organizatörü Zeynep ile oto tamircisi Barış’ın romantik komedi tadındaki hikâyesini anlatıyor. Katıldıkları bir radyo programındaki yarışmadan, çekiliş sonucunda kazandıkları tatil için en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak Antalya’ya gitmeleriyle hikâye başlıyor. Dört gencin çılgın maceralarla dolu bu tatili, komik, eğlenceli ve de aşk dolu olaylara seyirciyi tanık ediyor. Klasik, beyaz yakalı, çalışan kadın klişelerine sahip Zeynep ile tipik bir mahalleli erkek davranışları sergileyen Barış’ın kavgayla başlayan aşkları, derin sularda yelken açabilecek mi yoksa hüzünlü bir yaz aşkı olarak mı kalacak?

Haberin Devamı

Romantik ve komedi türündeki filmin yönetmenliğini Semra Dündar yaparken filmin senaristliğini de Semra Dündar´a ait.

´Oğlan Bizim Kız Bizim´ filminin başrolünü Aras Aydın ve Melis Babadağ paylaşırken kendilerine Hüseyin Elmalıpınar, Bala Atabek, Mustafa Şen gibi isimler eşlik ediyor.

´Oğlan Bizim Kız Bizim´ filmi 14 Ekim´de sinema salonlarındaki yerini alacak.

İşte ´Oğlan Bizim Kız Bizim´ filminin fragmanı…