Cadde 'Onur güzel bir adam'

'Onur güzel bir adam'

24.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tuba Büyüküstün, beş yıl önce Paris’te nikah masasına oturduğu ve boşanma haberleriyle gündeme geldiği eşi Onur Saylak’ın iyi bir insan olduğunu söyledi. Oyuncu, “Gerçekten güzel bir adam ve çok romantik” dedi

Onur güzel bir adam

Tuba Büyüküstün, Hırvatistan’da yayın yapan Nova TV’de Mia Koacic’in sunduğu In Magazin programına konuk oldu. Çocukluk döneminin sıradan ve mutlu geçtiğini söyleyen oyuncu, “Ailenin tek çocuğu olduğum için çok değer veriyorlardı. O zamanlar mühendis, daha sonra da biyolog olmaya karar verdim. DNA’yı çok merak ediyordum” dedi. Aktris olmasının kader olduğunu belirten Büyüküstün, “Dizilerde yer aldıktan iki yıl sonra oyunculuk yapmaya karar verdim” açıklamasını yaptı.

Boşanacakları konuşulan eşi Onur Saylak’la arkadaşlıklarının yıllar öncesine dayandığını anlatan oyuncu, “O her şeyden önce iyi bir insan, gerçekten güzel bir adam ve çok romantik” şeklinde konuştu. Dört yaşındaki ikizleri Maya ve Toprak’ı değerleri öğreterek büyüttüklerini anlatan Büyüküstün, şöyle devam etti: “Benim için önemli olan insanın kendini tanıması. Biz başkalarını kendimizden daha iyi tanıyoruz. Önce kendimizi görmeliyiz, yolumuzu keşfetmeliyiz.”