Cadde 'Öyle denk gelmiştir'

'Öyle denk gelmiştir'

18.02.2017 - 09:28 | Son Güncellenme:

Özge Ulusoy’un ev sahipliğinde, Kanyon ve Tasty Cinema işbirliğinde gerçekleştirilen, "Özge Ulusoy’la Filmin Tadını Kanyon’da Çıkar" daveti önceki akşam  Kanyon’da gerçekleştirildi. Ünlü model, Hakan Akkaya ile Çağla Şıkel'in öpüşme fotoğrafı hakkında konuştu.

Öyle denk gelmiştir

Davete katılan tüm misafirler bir yandan Woody Allen’ın, Avrupa turunun Roma durağı olan son filmi 'To Rome With Love' izlerken, diğer yandan da Tasty Cinema ekibinin bu film için özel olarak oluşturduğu menü ile farklı duyguların tadına baktı.

Haberin Devamı

Sürpriz İtalyan lezzetlerinin sunulduğu sinema akşamında Özge Ulusoy’un yakın arkadaşları Pınar Tezcan, Uğurkan Erez, Gökhan Alkan gibi iş sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimler de geceye katılanlar arasındaydı.

Film gösterimi öncesi basın mensuplarının karşısına geçen model, "Çok tatlı bir etkinlikle sizlerle olduk. Birazdan içeride bir film izleyeceğiz ve duygularını yaşayabilmek için bağlantılı yiyecek ve içeceklerimiz var. Filmi izlediğimiz süre boyunca ekranda bazı numaralar verilecek. O numaraların işaret ettiği gıdaları yiyip içeceğiz böylelikle bütün duyularımızı harrekete geçirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

"GERÇEK SEVENE HER GÜN SEVGİLİLER GÜNÜ"

14 Şubat Sevgililer Günü'yle ilgili sorulara Ulusoy, "Evdeydim canlı yayınım olduğu için sabah saat 4.30'da kalkıyorum. Ve çok güzel çiçeklerim geldi. Çok hoşuma gitti önemli olan böyle güzel bir günde hatırlamak, çok tatlı bir sürpriz oldu. Gerçekten sevene ise her gün Sevgililer Günü" dedi.

Haberin Devamı

"ONLAR ESKİ ARKADAŞ"

New York Moda Haftası'nda çok konuşulan Hakan Akkaya ile Çağla Şıkel’in öpüşme fotoğrafı hakkında Ulusoy, "Hakan ve Çağla çok yakın arkadaşlar. Öyle denk gelmiştir, başka bir şey düşünülemez" şeklinde konuştu.

Tasty Cinema nedir: Koku ve tat alma duyularını dahil ederek, film izleme keyfine yepyeni bir anlam katan deneyim. Seçilen filmlerde, önemli sahneler, sözler ve olaylardan yola çıkarak o anı zenginleştirecek bir yiyecek veya içecek tasarlanıyor. Böylece izlenecek filme özgü bir menü ortaya çıkıyor ve filmi izleyenler ve oyuncular arasında bir bağ kurulması sağlanıyor.