Siyaset ‘Özel, Gündoğdu’nun ceketini giydi’

‘Özel, Gündoğdu’nun ceketini giydi’

16.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kahraman’ın “Yaralılarımıza, gazilerimize şifalar ve sağlıklı, uzun ömürler niyaz ediyorum” sözleri üzerine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, laf atarak “CHP’li vekiller yok muydu o akşam? Babasının çiftliği ya burası. İsmail ağanın çiftliği burası” dedi.

‘Özel, Gündoğdu’nun ceketini giydi’

Kahraman, 15 Temmuz gecesi yaşadığı bir anıyı anlatırken, “Oturduk ve Özgür Bey’in o zaman ceketi yoktu, gömleğiyle oturdu, beraber olduk 3 grup başkan vekili ve bendeniz” dediği sırada yine Ağbaba laf atarak, “Resmini koymayı unutmuşsun, resmini, fotoğrafını koymayı unutmuşsun albüme” diye bağırdı. Ağbaba’ya karşılık AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da, “Fotoğraf gönüllerde, gönüllerde” dedi.
Muhalefeti güldürdü
Kahraman, ansını anlatmaya devam ederek “Ahmet Gündoğdu Bey geldi, Özgür Bey’e dedi ki: ‘Özgür Bey, biraz sonra televizyoncular gelir, çekim yapılır. Seninle şöyle bir işe girişelim: Ben ceketimi sana vereyim, olur sana.’ Özgür Bey ‘Hayhay’ dedi, aldı ve güzel bir konuşma yaptı, güzel bir söz söyledi: ‘Kaderde milli görüş gömleğini giymek de varmış’” dedi. Muhalefet, bu sözlere tebessümle gülerken, AK Parti sıralarından alkış yükseldi.