Cadde 'Para kazanmak gibi kaygım yok'

'Para kazanmak gibi kaygım yok'

14.02.2017 - 09:36 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz gün Plato AVM'de hayranlarıyla buluştu.

Para kazanmak gibi kaygım yok

Farkındalık Stüdyosu'nun organizasyonu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Merve Özbey, "Şubat sonu mart ortası gibi ‘Boynun Borcu’ isimli şarkıyı çıkartıyorum. Çok bomba bir şarkıyla, çok iddialı geliyorum. Benim para kazanmak gibi kayım yok. Bu yüzden içime sinen şarkıları söylüyorum. Esas büyük sürpriz ise bu single’ın ardından Türk Sanat Müziği albümü çıkartacağım. Bana 'Sen kimsin ki Türk Sanat Müziği albümü yapıyorsun?' diyenler oldu ama albüm çıkınca hepsi pişman olacak” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Daha sonra sevenleriyle Plato AVM sahnesinde buluşan Merve Özbey, Yasemin Şefik’in de sorularına yanıt verdi. Duygusal bir kadın olduğunu belirten şarkıcı, "Halıya bile şarkı yazabilirim’ dedi.

Ünlü popçu Demet Akalın’la ilgili de konuşan Özbey, "Demet Akalın’ın 5 yıl ekmeğini yedim. ‘Bu şarkıyı ben söyleyeceğim’ dedikten sonra nasıl olmaz diyebilirim ki? Sonuçta minnet borcum var. 1 değil 10 şarkım Demet’e feda olsun! Bu açıklamayı da onun yapması büyüklüğündendir” ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN FORMASI İMZALADI

Daha sonra hayranlarına imza dağıtan Özbey’e, bir hayranı tarafından milli futbolcu Arda Turan’ın Barcelona forması imzalatılması dikkati çekti.