Cadde ‘Para teklif ediyorlardı’

‘Para teklif ediyorlardı’

14.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çok konuştuğunu söyleyen Begüm Kütük, “Annem ve babam susmam için para teklif ediyorlardı. Parayı aldıktan 10 dakika sonra ‘İstemiyorum’ der tekrar konuşmaya başlardım” dedi

‘Para teklif ediyorlardı’

YouTube’dan canlı yayınlanan ‘Hadi Be’nin bu haftaki konuğu Begüm Kütük oldu. Çocukluğunun İzmir’de futbol oynayarak geçtiğini anlatan oyuncu, “Çok iyi futbol oynuyordum. Şimdi bile röveşata yapabiliyorum” dedi. Eşi Erdil Yaşaroğlu’nun kendisine, “Kadın bedenine girmiş erkek çocuğu gibisin” dediğini anlatan Kütük, “Sabahları uyandığımda çok huysuz olurum. Kahve içmemişsem kimse yanıma yaklaşmasın. Erdil ‘Küçük aslan yavrusu sana kahve yaptım’ deyip kenara çekiliyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Çok konuştuğunu ve küçükken anne ve babasının susması için para teklif ettiğini de sözlerine ekleyen oyuncu, “Parayı alır, 10 dakika sonra sıkılır ve ‘İstemiyorum’ derdim” şeklinde konuştu.

‘Erkek gibiydim’

Bir daha dünyaya gelecek olsa erkek çocuğu olmak istediğini dile getiren Kütük, “Erkek çocuklarını çok seviyorum. Seçim şansım olsa erkek çocuk doğurmak isterim. Onu istediğim gibi giydirip, birlikte top oynarız. Hiç Barbie bebeğim yoktu. Erkek gibiydim” dedi.