Ege ‘Projemiz, Körfez’e yakışacak’

‘Projemiz, Körfez’e yakışacak’

04.09.2017 - 02:59 | Son Güncellenme:

Sedistar Yapı A.Ş.’nin Gümüşpala’da hayata geçirdiği ve yapımı süren Sedistar Residence projesine ilgi var.

‘Projemiz, Körfez’e yakışacak’

Sedistar Yapı A.Ş.’nin Gümüşpala’da hayata geçirdiği ve yapımı süren Sedistar Residence projesine ilgi var. Evinizin salonundan günbatımını yaşama olanağı sunan projede son daireler sahiplerini bekliyor. Hayrettin Büyüksu ile Kerem Güney Avcı tarafından kurulan Sedimega Yapı A.Ş.’nin Gümüşpala’da yapımı süren Sedistar projesinde, daire sakinleri sabahları lodosu, akşamları da güneşin batışını panaromik manzara eşliğinde seyredebilecek.
Sedistar Residence’de 1+1’den 5+1’e kadar her bütçeye uygun daire seçenekleri bulunduğunun altını çizen Sedimega Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Büyüksu, satışa sunulmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine karşın dairelerin birçoğunun satıldığını, Körfez manzarasını gün boyu yaşamak isteyenler için sınırlı sayıda daire kaldığını vurguladı. Sedistar Residence’ta tüm dairelerin akıllı ev sistemiyle donatıldığını belirten Büyüksu şunları söyledi:
‘Marka olacağız’
“Binamızın ilk iki katı otopark olarak düzenlendi. Sonra sosyal tesislerin ve işyerlerinin bulunduğu katlar planlandı. Bu alanda kafeterya, fitnes salonu, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve alışveriş merkezi yer alacak. Son 8 kat ise konut alanı olarak değerlendirildi. Ayrıca son katta bir açık yüzme havuzu ve kafeterya da yer alacak.”
Büyüksu, dairelerin salon ve yatak odalarının panaromik deniz manzarasına sahip olduğunu vurguladı. Büyüksu, inşaat sektöründe patlama beklediklerini kaydetti, “İzmir’de marka olmak istiyoruz” dedi.