Gündem ‘Rize Günleri’nde ‘Erdoğan hatırası’

‘Rize Günleri’nde ‘Erdoğan hatırası’

20.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl altıncısı düzenlenen Rize Günleri etkinliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Rize Günleri’nde vatandaşlarla horon oynadı.

‘Rize Günleri’nde ‘Erdoğan hatırası’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Güneysu ilçesi standında milletvekilleri ve vatandaşlar, Erdoğan’ın görselinin yanında fotoğraf çektirdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik’in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Ak Parti Rize Milletvekili ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve çok sayıda davetli katıldı.
Çelik, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Artvin’de doğan biri olarak Rize ile ilgili düzenlenen her etkinliğe ev sahibi olarak katıldığını belirterek “Bizi memleket havalarına götürdünüz. Bizi tulum ile kuymak ile buluşturuyorsunuz. Çay ve bal gibi Rize’nin bütün güzelliklerini Ankara’ya taşıdınız” dedi. Protokoldekiler ile etkinliğin açılış kurdelesini kesen Çelik, daha sonra Hayati Yazıcı ve beraberindekilerle stantları gezdi. Güneysu ilçesi standını da uğrayan Çelik, burada Erdoğan’ın görselinin yanında fotoğraf çektirdi.