Cadde 'Sansa Stark zehirlensin'

'Sansa Stark zehirlensin'

05.05.2016 - 16:53 | Son Güncellenme:

'Game of Thrones'un 'Sansa Stark'ı Sophie Turner, hayat verdiği karakterin geleceği ve dizide yaşadığı zorluklar hakkında konuştu.

Sansa Stark zehirlensin

Milliyet.com.tr - Just Jared Spotlight için objektif karşısına geçen Sophie Turner, rol aldığı Game of Thrones dizisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"UZUN VE YAVAŞ BİR ÖLÜM..."

20 yaşındaki oyuncu, dünyaca ünlü dizide ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı yönündeki bir soruya, "Kimsenin senaryosunu okumuyorum, yalnızca kendi rolüm için olan senaryoyu okuyorum. Bunun sebebi tembelliğim değil, benim de bir Game of Thrones fanı olmam. Ekrandan izleyip diğerlerinin başına ne gelecek diye beklemeyi daha çok seviyorum. Aslında bazen 'Sansa' intikamını alsın istiyorum. Ailesinin ölümünün intikamını artık alsın. Sonra 'onun da ölmesini isterdim' diyorum. Sanırım onun için büyük, gösterişli bir ölüm sahnesi isterdim. Mesela zehirlensin, uzun ve yavaş bir ölüm olsun" yanıtını verdi.

Duygusal ve hayalperest genç kız 'Sansa Stark' karakterini canlandıran Turner, "Atlara alerjim var. Bu yüzden atlarla birlikte sahnem olduğunda önceden bana alerji hapı veriyorlar. O da müthiş uykumu getiriyor. Aslında o sahnelerde hep ayakta uyuyorum" dedi.

Haberin Devamı

Dizi nedeniyle bronzlaşamadığını vurgulayan İngiliz oyuncu, "Güneşlenmeyi çok özledim. Ancak Game of Thrones sürdüğü sürece buna iznim yok. Bana 'Güneşte durma, tatile gitme, gidersen de şemsiye altında dur' diyorlar. Bir kez olsun bronzlaşabilmek isterdim" şeklinde konuştu.