Siyaset ‘Sayın Bahçeli aday olursa oyum ona’

‘Sayın Bahçeli aday olursa oyum ona’

24.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP’den ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, referandum sürecinde yürüttüğü kampanyalar kapsamında Milli Egemenlik ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği “Milli İradenin Önemi” adlı toplantıya katıldı.

‘Sayın Bahçeli aday olursa oyum ona’

Akşener yaptığı konuşmada, “Sayın Bahçeli ilk seçimlerde, 2019’da Cumhurbaşkanlığına aday olacak. Söz veriyorum, benim oyum ona” dedi.

Haberin Devamı

‘Hadi aday olsun’

Bayrampaşa’daki düğün salonunda saat 20.00’de başlayan toplantıya gelenler ilk olarak Meral Akşener’le fotoğraf çektirdi. Akşener kendisine sorulan darbe gecesi neredeydin? sorusuna verdiği cevabı salondakilere anlattı. Akşener, “Uçakla seyahat ederken biri bana ‘15 Temmuz’da neredeydin, niye tank üstüne çıkmadın?’ diye sordu.

‘Tankın üstü dolu, birinde sayın Cumhurbaşkanı var. Birinde sayın Başbakan var. Birinde İçişleri Bakanı var. Benim gibi bir fakire yer kalmadı. Ben sıramı 28 Şubat’ta savdım’ dedim. Esas olan şudur, Cumhurbaşkanı gökyüzünde uçarken, Başbakan Kastamonu’da tüneldeyken, bir belediye başkanı gecekonduda titrerken, İçişleri Bakanı Gürcistan semalarında uçarken, bu millet devleti sokaktan topladı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Akşener, şunları söyledi: “Gittiğimiz yerlerde görüyorum. Bu salonun duvarlarına da yazılmış, ‘Devletin başına Devlet gelecek’ Demek ki sayın Bahçeli ilk seçimlerde, 2019’da Cumhurbaşkanlığına aday olacak. Söz veriyorum, benim oyum ona. Hadi aday olsun bakalım. Devletin başına Devlet’i nasıl getireceksin kardeşim. Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi devletin başına getirebilmek için bize sövüyorsunuz siz.”