Cadde ‘Şerefim paradan daha önemli’

‘Şerefim paradan daha önemli’

18.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çok sayıda şikâyet alan evlilik programlarının iki ünlü sunucusu Esra Erol ve Zuhal Topal, yayınlarına son verebileceklerini ima etti

‘Şerefim paradan daha önemli’

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un evlilik programlarının kaldırılabileceğinin sinyalini vermesinin ardından, önceki gün Esra Erol da kendi ismiyle sürdürdüğü izdivaç programında sesi titreyerek, programı bitireceğini ima etti. Canlı yayında gözyaşları dökerek konuşan Erol, “10 yıldır bu programı yapıyorum ve çok emek verdim. Ama son iki yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkardı. Artık pes ettim. Sezon sonuna kadar Allah’ın izniyle yapacağım. Onursuz bir insan değilim. Onurum, gururum, vicdanım ve şerefim kazanacağım paradan daha da önemli” dedi.

‘Saygı duymak zorundayım’

‘Zuhal Topal’la’ programının sunucusu Zuhal Topal ise bu tarz programların kaldırılmasının hiç hoş olmadığını söyledi. Sunucu, “En çok şikâyet edilenler evlilik programları, ne yazık ki en çok izlenenler de... Benim yayınım RTÜK’ten en az ceza alandır. Hoş olmasa da yetkililerimizin aldığı kararlara saygı duymak zorundayım” diye konuştu.