Cadde ‘Sette bekletılmek saygısızlık’

‘Sette bekletılmek saygısızlık’

22.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ekranın ünlü isimlerinden Burcu Esmersoy, oyunculuktan uzak durduğunu söyleyerek, “Set hayatı beklemekle geçiyor. Ben kimseyi beklemeyi de bekletmeyi de sevmiyorum” dedi

‘Sette bekletılmek saygısızlık’

Burcu Esmersoy, önceki gün Starcity Outlet’te Farkındalık Stüdyosu’nun organize ettiği bir etkinlikte hayranlarıyla buluştu. Büyük ilgi gören sunucu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beş yıl önce rol aldığı ‘Dedektif Memoli’ dizisinin ardından ‘Çocuklar Duymasın’da rol olan Esmersoy, oyunculuğa uzak olduğunu söyledi. Dizilerde çalışmanın yorucu olduğunu söyleyen sunucu, “Dizi ya da sinema yapmayacağım. Ben kimseyi beklemeyi de, bekletmeyi de sevmiyorum. Set hayatı dediğiniz diğer oyuncuları beklemekle geçiyor. Benim zamanım çok kıymetli. Başkalarını bekletmenin saygısızlık olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Sette bekletılmek saygısızlık’

İlk burçlarını soruyor

Eski şarkıların daha güzel olduğunu söyleyen Esmersoy, “Eskiden şarkı sözleriyle aşkımızı, acımızı yaşardık. Şimdi ki şarkı sözleri çok kötü. Eskiden her şey güzeldi. Çiftler birbirine sabrederdi, beklerdi. Şimdi oluyorsa oluyor olmuyorsa hadi boşanalım diyorlar” diye konuştu. The House Cafe Genel Müdürü ve ortağı Tuna Aksu’yla birlikteliği devam eden sunucu, “Erkek arkadaşlarıma ilk sorduğum soru, burcu oluyor. Yengeçlerden ve Balık burçlu erkeklerden uzak durmak gerektiğini öğrendim” şeklinde konuştu.