Cadde “ŞiDDET GÖRMEDiM DiYEN DÜRÜST DEĞiLDiR”

“ŞiDDET GÖRMEDiM DiYEN DÜRÜST DEĞiLDiR”

17.07.2013 - 19:27 | Son Güncellenme:

Bu yıl ikincisi hayata geçirilen ‘ALO 183 Hayat Kurtarır Kadına Şiddette Son’ projesi için 34 ünlü isim bir araya geldi.

“ŞiDDET GÖRMEDiM DiYEN DÜRÜST DEĞiLDiR”

Brandium Alışveriş merkezinde ilk kez sergilenen projeye destek vermek adına Merve Hasman ve Defne Samyeli bir araya geldi. İki yıldır projede yer alan Samyeli, “Şiddet sadece fiziksel değil; psikolojik, ekonomik, sosyal birçok şiddet türü var. Her kadın bunlardan en az birine maruz kalmıştır. Kalmadım diyen ya farkında değildir; ya da dürüst davranmıyordur” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan ilk kez bir dizide rol alan Samyeli, deneyimlerini anlattı. ‘Babam Sınıfta Kaldı’ adlı dizide başrolü Cem Davran’la paylaşan Samyeli, “Oyunculuk benim için yeni bir tecrübe; ama kamera önünde bir prodüksiyon için uzun saatler geçirmeye alışığım. Dizi çekiminin zahmetli bir iş olduğu doğru. Yönetmeninden ışıkçısına ve oyuncusuna kadar herkes en iyi ürünü ortaya koymak için çalışıyor. Benim set günlerim şimdilik haftada üçü geçmediği için bir ‘tükenmem’ çok zor” şeklinde konuştu.

Haber spikerliğinden daha mı keyifli?” sorusuna Samyeli, “Elbette doğası itibarıyla daha farklı. Habercilikler kıyaslamak, elmaya armudu toplamaya çalışmak gibi. İkisinin tadı ayrı” diye yanıtladı. Samyeli, sinema projelerine de göz kırptı “Oyunculuğu çok sevdim; kendimi geliştirmeme açık bir alan olduğunu düşünüyorum. Uygun bir proje denk gelir de bana heyecan verirse elbette rol alırım.”

Haberin Devamı

MAGAZİN SERVİSİ