Cadde 'Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin'

'Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin'

24.01.2017 - 15:32 | Son Güncellenme:

Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa, sosyal medyada kullandığı ifadelerle adeta eski aşklarına gönderme yaptı.

Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin

Serkan Uçar’dan ayrıldıktan sonra adı farklı isimlerle anılan Ceylan Çapa, uzun bir aradan sonra sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

İzlediği bir filmden sonra günlük tutmaya karar veren Çapa, bu kararını takipçilere duyururken kullandığı ifadelerle adeta eski aşklarına göndermelerde bulundu.

Ceylan Çapa’nın söz konusu mesajı şöyle:
"Hafta sonundan kalma bir fotoğrafımı paylaşmak istedim. Şu an evde tabiri caizse pineklemiş, Bridget Jones günlüğünü izliyorum. Çok film izlememe rağmen bu serilerinin hiçbirini izlememiş olduğumu fark ettim. Oyunculuklar çok gerçekçi, uzun zamandır aklımdaydı aslında günlük tutmak. ‘Artık biliyorum’ kitabını okuduktan sonra ‘Hadi tutayım’ dedim zaman geçti, üstüne bu film. Demek ki benim günlük tutmam gerek. Liseye kadar hep tutardım sonra ne olduysa bıraktım. Tekrar bir şeyi anladım ki her zaman olduğun gibi olmak doğal olmak en iyisi. Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin. Başkalarının istediği gibi hayatı yaşamayın neyse o! Kızlar günlük tutmaya karar verdim. Nerede güzel günlük bulabilirim, hadi bakalım yardım."

Yazarlar