Kültür Sanat “Soko” Ghetto’da

“Soko” Ghetto’da

02.04.2013 - 14:21 | Son Güncellenme:

Çekingen Ama Savaşçı Kız “Soko” Efes Pilsen sponsorluğunda ilk kez Türkiye’de

“Soko” Ghetto’da

Fransız şarkıcı ve oyuncu Soko, 12 Nisan Cuma akşamı Efes Pilsen sponsorluğunda gerçekleştirilecek konseri ile Türk müzikseverlerle ilk kez biraraya gelecek. Müzik piyasasının çekingen ama savaşçı kızı olarak anılan Soko’nun heyecanla beklenen konseri Ghetto’da gerçekleştirilecek ve biletler 5 Nisan’a kadar Biletix’te ön satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Bugüne kadar destek verdiği sayısız etkinlikle hem kalplerde hem kültür sanat hayatımızda önemli bir yer edinen, Türkiye’nin en sevilen markalarından Efes Pilsen, ilk olarak “I’ll Kill Her” parçasıyla tanınan, müzik piyasasının çekingen ama savaşçı kızı Soko’yu Türkiye’ye getiriyor. Konserlerine, hiçbirzaman bir setlist hazırlamadan çıkan ve sadece içinden geldiği gibi müzik yapan Fransız şarkıcı, 12 Nisan 2013, Cuma akşamı 22.45’te Ghetto’da gerçekleştirilecek konserinde, Türkiye’deki sevenlerine unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Müzik sahnesinin aykırı kızı

2007 yılında ilk hit single’ı “I’ll Kill Her” ile dikkatleri üzerine çeken Soko, 2010 yılında Cesar Ödülleri’nde “Yılın Gelecek Vadeden Aktristi” ödülüne aday gösterildi. 2012 Şubat’ında yayınlanan ilk albümü “I Thought I Was An Alien”dan çıkan “I Thought I Was An Alien” ve “First Love Never Die” ile adından söz ettiren Soko, İskandinavya, İngiltere ve Avustralya’da pek çok önemli festivalde performasıyla tam not aldı. Aykırı duruşu ve dolambaçsız sözleriyle aslında içinde bulunmaktan korktuğunu itiraf ettiği müzik sahnesinin unutulmazlarından olmaya aday Soko’nun benzersiz perfomansı, Efes Pilsen’in sponsorluğunda ilk kez Türkiye’deki müzikseverlerile buluşacak.

Haberin Devamı

Kapı açılışının 21.30 itibariyle gerçekleştirileceği ve 24 yaş üzeri müzikseverlerin katılabileceği konserin biletleri, Biletix üzerinden 5 Nisan’a kadar tam 45 TL, indirimli 35 TL olarak ön satışa sunuluyor.