Cadde 'Sonsuz Aşk'ın müzikleri Toygar Işıklı'dan

'Sonsuz Aşk'ın müzikleri Toygar Işıklı'dan

28.03.2017 - 11:32 | Son Güncellenme:

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı TAFF Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filminin müzikleri ünlü müzisyen Toygar Işıklı imzasını taşıyor.

Sonsuz Aşkın müzikleri Toygar Işıklıdan

24 Mart'ta izleyiciyle buluşan 'Sonsuz Aşk'ın müziklerini yaklaşık 1 ay süren çalışmanın ardından tamamlayan Toygar Işıklı, filmde izleyenleri kimi zaman güldürürken, kimi zaman ise hüzünlendiriyor.

Haberin Devamı

Toygar Işıklı, ‘Sonsuz Aşk’ ve müzikleri hakkında,, "Filmi izlediğimde karakterlerin dünyalarının birbirinden çok farklı oluşu ve iki farklı dünyanın bir araya gelişi beni etkileyen başlıca unsurdu. Filmin müziklerini bestelerken benim için en önemli nokta, filmdeki duygu dönüşümü oldu. Duyguları yansıtmak için bir besteci olarak, film için yazdığım ana tema melodisini bambaşka orkestrasyonlarla hem gülümsetirken, hem de ağlatırken kullanabilmek çok önemliydi. Bu ana temayı farklı soundlarda çeşitleyerek izleyiciye aktarabilmek istediğim müzik dilinin anahtarıydı. İzleyenler filmdeki hikaye akışına paralel olarak, müziğin de dönüşümünü net bir şekilde hissedecekler" şeklinde konuştu.

"AMELİYATHANE SAHNESİNDE ÇOK ETKİLENDİM"

Haberin Devamı

Filmde özellikle 'Doktor Can'ın (Murat Yıldırım) ameliyathane sahnesinden çok etkilendiğini belirten ünlü müzisyen, "Beni en heyecanlandıran sahne müziğin adeta filmdeki başka bir başrol konumuna geçen 'Ameliyathane' sahnesiydi. O sahneye ayrı bir dikkatle çalıştım ve sonuç benim için mutluluk verici oldu" dedi.