Gündem 'Süper' babanı anlat, ödülü kap

'Süper' babanı anlat, ödülü kap

06.06.2016 - 15:15 | Son Güncellenme:

Alışveriş yapan herkese nakit para dağıtan Türkiye’nin ilk cashbacksitesi Avantajix.com, Babalar Günü dolayısıyla Facebook’ta yarışmadüzenledi.

Süper babanı anlat, ödülü kap

Avantajix’in alışverişlerde olduğu gibi ayrım yapmaksızın herkese ödül kazandıracağı yarışmaya katılabilmek için 18 yaşını doldurmak ve Türkiye sınırları içinde yaşıyor olmak yeterli.

Haberin Devamı

Bu şartları taşıyan herkes, Avantajix’in Facebook sayfasını ve yarışma görselini beğenip kendi profillerinde paylaşmaları, yarışma paylaşımının altına #BabamSüper hashtag’i ile yorum yapmaları ve Avantajix web sitesine ücretsiz üye olmaları halinde yarışmaya katılabilecek.

Yarışma kapsamında paylaşılan babaların anlatılacağı içerikler, jüri üyeleri Metiner Erdem (PR Danışmanı), Buket Gündoğmuş (Sosyal MedyaYöneticisi) Begüm Etyemez (Kullanıcı İlişkileri Yöneticisi) tarafından yaratıcılık, samimiyet ve konuya uygunluk kriterlerine göre değerlendirilecek.

Birinci 500 TL’lik Kiğılı hediye çeki, ikinci 300 TL’lik Kiğılı hediye çeki ve üçüncü de 200 TL’lik Kiğılı hediye çeki ile ödüllendirilecek. Ayrıca, yarışmaya katılan herkese Kiğılı online mağazasında geçerli yüzde 10 indirim kodu verilecek.

Haberin Devamı

İlk 3 yarışmacıya verilecek hediye çekleri ve diğer tüm katılımcılara verilecek indirim kodları, yarışmacılara Facebook üzerinden iletilecek. Kazananların isimleri ise en geç 21 Haziran 2016 tarihinde açıklanacak.

Yazarlar