Siyaset ‘Taş Medreseliler’e ‘Neden evet’i anlattı

‘Taş Medreseliler’e ‘Neden evet’i anlattı

04.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül darbesinden sonra mahkemelerde yargılandıkları ve hapishanelerde yattıkları için ‘Taş Medreseliler’ olarak adlandırılan MHP’lilerle Kızılcahamam’da bir araya geldi.

‘Taş Medreseliler’e ‘Neden evet’i anlattı

Bahçeli Kızılcahamam’da ilk olarak ‘Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Bahçeli’ye burada, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, MHP Kızılcahamam İlçe Teşkilatı yönetimi, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz eşlik etti.

Bahçeli ve beraberindekiler, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua ederek, şehit isimlerinin olduğu lahitlere karanfil bıraktı. Bahçeli, ardından Kızılcahamam Belediyesi Nuray Yeşil Müzesi’ni ziyaret etti. Kızılcahamam Belediye Başkanı Güney, ziyaretin ardından Bahçeli’ye, kendi yazdığı “Hazreti Ömer B. Hattab” adlı kitabını hediye etti. Bahçeli, daha sonra ‘Taş Medreseliler’ ile Kızılcahamam Patalya Otel’de bir araya geldi. Basına kapalı toplantıda Bahçeli, 16 Nisan referandumunda oylanacak anayasa değişikliği paketi ile 15 Temmuz darbe girişimi sürecini anlattı.