Gündem ‘Tecavüz bebeklerini köpeklere yedirdiler’

‘Tecavüz bebeklerini köpeklere yedirdiler’

02.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kızı H.E.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Ekrem E. ve eşi Cemile E. davasında korkunç bir iddia gündeme geldi. H.E.’nin iki bebeğinin bir araziye bırakıldığı ve köpekler tarafından yendiği öne sürüldü...

‘Tecavüz bebeklerini köpeklere yedirdiler’

Antalya’da kızı H.E.’ye 6 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu Ekrem E. ile tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, kızından doğan iki bebeği öldürmek suçundan ’ağırlaştırılmış ömür boyu hapis’ istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı.

Haberin Devamı

Kepez’de inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E. (47), iddiaya göre zihinsel engelli kızı H.E.’ye (21) 6 yıl boyunca tecavüz etti. Babasından hamile kalarak düşük yapan H.E.’nin, bu tecavüzlerden doğan 2 bebeğin, canlı canlı boş araziye atılarak ölüme terk edildiği iddia edildi. Olay, komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı. Eve baskın yapan polis, Ekrem E. ve eşi Cemile E.’yi (47) gözaltına aldı. Ekrem E. tutuklanırken, eşi Cemile E. serbest bırakıldı. H.E. ile kız kardeşi A.E. (13) ve erkek kardeşi A.E (10), Aile ve Sosyal Politikalar korumasına alındı. Evin büyük oğlu M.E.’nin (22) bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu kaydedildi.

30 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ekrem E. ve ’suçu bildirmeme’ iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, aynı mahkemede, doğan bebekleri öldürdükleri gerekçesiyle ikinci bir dava açıldı.

Haberin Devamı

Ekrem E. ile eşi Cemile E.’nin yargılanmasına başlandı.

İfadeyi reddetti

Ekrem E., daha önce verdiği ifadelerin tümünü reddetti. Ekrem E. “Poliste şiddet gördüm. Bu nedenle geçmişte suçu kabullendim ve bu yönde ifade verdim” dedi.

Ekrem E., “Alkollü olduğum da akşam eve geldiğimde kızım H.E’ye eziyet ettim ama cinsel saldırı suçunu işlemedim” diye konuştu. Duruşma18 Eylül’e ertelendi.

EKREM E.’NİN GEÇMİŞTEKİ İFADESİ

Öz kızına tecavüz ve doğan bebekleri öldürmek suçundan yargılanan Ekrem E., daha önce polis ve cumhuriyet savcılığında verdiği ifadesinde, kızı H.E’yle cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Başlangıçta kızının tepki gösterdiğini sonradan sesini çıkarmadığını savunan Ekrem E., kızının bu ilişkilerden üç kez hamile kaldığını, ilk hamileliğin düşükle sonuçlandığını, 2012 yılında bir bebek dünyaya getirdiğini, bu bebeği bir beze sarıp market poşetinin içinde Kepez’deki bir okulun yanındaki otobüs durağının arkasına bıraktığını söyledi.