Cadde ‘Tüm sorumluluk bana ait’

‘Tüm sorumluluk bana ait’

29.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaan Tangöze, sevgilisi Kıvılcım Ural hakkında “Yuvamı yıktı” açıklamasını yapan eski eşi Seçkin Piriler’e “Tüm sorumluluk bana aittir” cevabını verdi

‘Tüm sorumluluk bana ait’

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, şu anda birlikte olduğu sevgilisi Kıvılcım Ural hakkında, boşandığı eşi Seçkin Piriler’in “Yuvamı yıktı. Yuva yıkanın yuvası olmaz” açıklamalarından rahatsız olduğunu belirtti. Piriler geçtiğimiz hafta gazetecilere verdiği röportajında “Bir ay veriyorum, ayrılacaklar. Kaan’ı da bırakacak, sonra başka biriyle reklam için birlikte olacak” diyerek Ural’a gönderme yapmıştı. Piriler’in bu sözlerinin ardından suskunluğunu bozan Tangöze, ‘İlk ve son’ olduğunu belirttiği bir basın açıklamasıyla eski eşine cevap verdi.

Haberin Devamı

Tangöze açıklamasında, “Son zamanlarda basında hakkımda çıkan haberler konusunda ilk ve son açıklamamdır. Süreç içerisinde evliliğimin sona ermesi ve bunun sebepleri konusunda yapılan haksız açıklamalardan, Kıvılcım (Ural) üzerine yapılan baskıdan duyduğum rahatsızlığı belirtmek isterim. Tüm sorumluluk bana ait olup, özel hayatlarımıza saygı gösterilerek, bu konuda herkesin gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederim” cümlelerine yer verdi.