Ekonomi 'Türkiye Teknoloji Buluşmaları' Bursa'da

'Türkiye Teknoloji Buluşmaları' Bursa'da

26.09.2016 - 10:44 | Son Güncellenme:

TOBB ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde Turkcell Ana sponsorluğunda  E-ticarette Sürekli Eğitim Merkezi (EticaretSEM) tarafından organize edilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları ikinci sezonuna 29 Eylül 2016 Perşembe günü BURSA’dan başlıyor.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları Bursada

İlk sezonda 10 ilde Toplam 12.000 i aşkın katılımcı ile buluşan ve her gittiği ilde yerel kurum ve kuruluşlarında desteğini alan etkinlikler zinciri yola Bursa'dan devam ediyor.Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan, teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ'ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar bu yılda 10 ilimizi gezecek.

Haberin Devamı

Her ilde 20 den fazla konuşmacı ve panelist, binlerce katılımcı ile buluşacak. Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, Girimcilik, E-ticaret ve İletişim Teknolojilerindeki yenilikler sahnede olacak. KOBİ'lerimizin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyileri sahnesinde ağırlayacak olan etkinlikler zinciri yine binlerce konuğu biraraya getirecek.

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları” nın ana sponsor bu yılda TURKCELL olurken TEB, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, DoraBase, Ayen Software, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Coolevent, Q’in Medya ve OevBuev.com diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, gittiği ilin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının da desteğini alıyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa Kadın Girişimciler Kurulu gibi Bursa ilinin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının desteğini alan etkinlik, 29 Eylül Perşembe günü Bursa Hilton Oteli’nde gerçekleştirilecek. İşine Teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri davetlidir. www.teknolojibulusmalari.com adresinden ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.