Cadde ‘Ultra her şey dahil’ Dubai

‘Ultra her şey dahil’ Dubai

04.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kışın dondurucu soğuğundan kaçmak isteyenlerin tercih ettiği Dubai, lüks tutkunlarını misafir ediyor

‘Ultra her şey dahil’ Dubai

Lüks, ihtişam, görkem… Çöle inşa edilen ve sınırları zorlayan kent: Dubai.

Haberin Devamı

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’ni oluşturanlardan. Sıcak iklimi ve modern dünyanın tüm ihtiyaçlarını içinde barındıran yapısıyla, soğuk Avrupa ülkelerinden misafir ağırlıyor. Çoğu insana yapay gelse de gidenleri fazlasıyla mutlu eden bu şehirde, Türk yatırımcıların varlığı da dikkat çekiyor.

Bölgenin ilk ve tek ‘ultra her şey dahil’ sistemiyle hizmet veren oteli Rixos, en çok dikkat çeken Türk yatırımı…

Türk misafirperverliği ve mutfağını sizlere sunuyor.

‘Ultra her şey dahil’ Dubai

Dünya çapında lüks tutkunlarını misafir eden otel, gezimiz sırasında da önemli bir ödüle layık görüldü. Tam 400 otel ve yöneticiyi geride bırakarak göğsümüzü kabartan isim,

28 yaşındaki otel müdürü Cenk Ünverdi. Dubai’de her yıl düzenlenen Hospitality Excellence Awards’ta ‘En İyi Otel Yöneticisi’ seçilen Ünverdi’nin, önümüzdeki yıllarda da uluslararası başarılarla Türkiye’yi gururlandıracağına hiç şüphe yok.

Haberin Devamı

Rixos The Palm Dubai ile 2011’de hizmete başlayan Rixos Hotels, yatırımına 2014 yılında açtığı Rixos Bab Al Bahr ile devam ediyor.

Basra’yı kucaklayan manzara

Ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren Rixos Bab Al Bahr, Birleşik Arap Emirlikleri’nin kuzeyinde bulunan Ras Al Khaimah’ta yer alıyor. Ülke genelinde bu konsepte sahip ilk resort olan tesis, limitsiz yiyecek ve içecek ikramında bulunurken, ücretsiz SPA erişimi ve günlük eğlence programı da sunuyor.

Piramit şeklindeki tasarımı, 650 odadan hemen hemen her birinin eşsiz Basra Körfezi manzarasına hakim olmasını sağlıyor.

‘Ultra her şey dahil’ Dubai

Çöl safarisiyle sonsuzluk

Ras Al Khaimah, 64 kilometrelik el değmemiş kumsalı ve lüks otelleri dışında farklı aktiviteleri, yıl boyu güneşli iklimiyle özellikle Avrupalı turistler açısından favori seyahat destinasyonu. Dubai Uluslararası Havalimanı’na 45 dakika mesafede yer alan Ras Al Khaimah, çöl safarisi, golf alanları, dağ aktiviteleri ve su sporlarıyla doğaseverler için tatil olanakları sunuyor. Bizim en keyif aldığımız deneyimse, çöl safarisi oldu. Uçsuz bucaksız kırmızı kumları gördüğünüzde, içinizdeki kıpırtıları durduramayacaksınız. Şayet Dubai’ye giderseniz, denemeden dönmeyin.

Haberin Devamı

Gece hayatı hareketli

Otelde eğlence gece yarılarına kadar sürüyor. Plaj partileri, DJ’lerin ritimleriyle hareketleniyor. Ras Al Khaimah’taki tek gece kulübü Inferno da sınırsız eğlence sunuyor.

BAE’de başta Dubai olmak üzere Türk şirketlerinin yatırımlarına hemen hemen her yerde rastlamak mümkün. Otellerden restoranlara, inşaat şirketlerinden mağaza zincirlerine kadar yıldızı giderek parlayan Dubai’de, Türk yatırımcıların aktif rol oynadığını görmek gurur verici.

Türk ve dünya mutfağı

Dünyanın sekizinci harikası olarak anılan Palmiye Adası’nda yer alan, çağdaş ve lüks mimari yapısının yanı sıra geleneksel Türk motiflerinden de esinlenerek tasarlanan otel, 230 oda ve yedi suitle hizmet veriyor. Türk lezzetlerinin sunulduğu A’la Turca Restoran’la, İtalyan mutfak deneyimi yaşatan L’Olivo Ristorante ve Akdeniz’in taze deniz ürünlerinin yer aldığı Aegean Restaurant’ta dünyadan tatlar sunuluyor. 21 yıldır bu sektörde hizmet veren ve altı ülkede şeflik yapan Nurettin Çelik, farklı yörelerin tatlarını harmanlıyor. The Bar, zengin içki alternatifleri, Anjana SPA da Uzak Doğu terapilerinin yanı sıra masaj, sauna ve hamamla dinlenme olanağı sunuyor.