Ege ‘Umut’ konserinde ünlüler korosu!

‘Umut’ konserinde ünlüler korosu!

14.05.2017 - 03:46 | Son Güncellenme:

Adnan Saygun’da Çiğdem Erken, Çağan Irmak solist olarak sahneye çıktı; TEV Eğitime Destek Korosu 70’li 80’li yılların pop şarkılarını seslendirdi. Gecenin geliri, öğrencilere burs oldu

‘Umut’ konserinde ünlüler korosu

Başarılı ve maddi imkanı kısıtlı gençlere eğitim desteği veren Türk Eğitim Vakfı, (TEV) 50. Kuruluş yıldönümünde ‘‘Aydınlık Bir Gelecek İçin Umut Konseri” düzenledi. Berna Laçin’in sunuculuğunu üstlendiği konserde Çiğdem Erken & Çağan Irmak ile TEV Eğitime Destek Korosu sahne aldı. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiğ konserde binlerce kişi gece boyunca şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki etkinlikte Çiğdem Erken, Çağan Irmak, solist olarak yer aldı. Şef Banu Köstem de hiçbir ücret almadan hazırladığı TEV Eğitime Destek Korusu da 70 ve 80’li yıllara ait muhteşem şarkıları seslendirdi.

Haberin Devamı

40 gönüllü kadın

TEV gönüllüsü 40 kadadınlardan oluşan koro Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları mezunu Şef Banu Köstem yönetiminde 3 ay boyunca çalışarak hazırlandıkları geceye damgasını vurdular. Berna Laçin’in ‘İzmir’in kızları’ anonsuyla sahneye gelen TEV gönüllüsü 40 kadından oluşan koro, 70’ler ve 80’lere damga vurmuş parçalardan oluşan repertuvarla izleyicilerin karşısına çıktı. Norm Cıvata ana sponsorluğunda gerçekleşen geceye İzmir’in iş dünyasını da bir araya getirdi. TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, yarın asırdır eğitim seferberliğinde bulunan TEV’in, öğrencilere burs vermeye devam edeceğini söyledi.