Cadde ‘Üniversitede asosyaldim’

‘Üniversitede asosyaldim’

25.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Üniversite yıllarında insan ilişkilerinde başarılı olamadığını söyleyen Meltem Cumbul, “Pek arkadaşım yoktu. Evden dışarı çıkmazdım. Kendimi ifade etmekte güçlük çekiyordum”dedi

‘Üniversitede asosyaldim’

Meltem Cumbul, önceki gün üniversite öğrencileriyle buluştu. Öğrencilik yıllarındaki vasat halini tutkuyla bağlı olduğu oyunculuk yeteneği sayesinde aştığını söyleyen oyuncu, “Üniversite yıllarında asosyaldim. Kendimi ifade etmekte güçlük çekiyordum. Sadece dans ederken ya da şarkı söylerken iyi hissediyordum. İnsan ilişkilerinde çok başarılı değildim. Pek arkadaşım yoktu. Evden dışarı çıkmazdım. Beni geliştirebilecek her alanda sabah akşam çalışarak bu pozisyona gelebildim” dedi.

Haberin Devamı

Küçük yaşlardan itibaren iyi bir oyuncu olabilmeyi hayal ettiğini anlatan Cumbul, şöyle konuştu: “Yaptığımız işte çok çalışmak, vizyonunu açık tutmak, kendine güven duymayı sağlamak çok önemli. İyi bir oyuncu da özgüvensiz olabiliyor. Hayalimi özgüvenimi yerle bir edecek kişilerle çalışmamayı tercih ederek, bana inanan ve güvenen insanlarla bir arada olmaya çalışarak gerçekleştirebildim. Oyuncu tek tip kalmamalı, mutlaka eğitim almalı. Bu eğitim usta-çırak, yönetmen-oyuncu ilişkisi de olabilir.”