Cadde ‘Varlığınız bize kuvvet veriyor’

‘Varlığınız bize kuvvet veriyor’

27.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kenan İmirzalıoğlu, Kısıklı’daki ‘Demokrasi Nöbeti’nde sahneye çıktı. Oyuncu, “Özel harekât polisleri ve şerefli askerlerimiz, bizlerin gururusunuz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi

‘Varlığınız bize kuvvet veriyor’

15 Temmuz darbe girişimi sonrası vatandaşlar ‘Demokrasi Nöbeti’ni sürdürmeye devam ediyor. Milyonlarca insanın doldurduğu meydanlarda, birçok ünlü isim de vatandaşlara destek oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinin bulunduğu Kısıklı’da önceki akşam aralarında, Kenan İmirzalıoğlu, Mert Kılıç, Zeynel Abidin Erdem, Züleyha, Bülent Serttaş, Aslı Hünel, Ferman Toprak, Kutsi ve Merve Sevi gibi ünlü isimler vatandaşlarla birlikte “Darbeye Hayır” dedi.

Haberin Devamı

Polislere moral verdi

Kısıklı Meydanı’nda ünlüler teker teker sahneye çıkarak, ‘Demokrasi Nöbeti’ tutanlara moral verdi. Kalabalık ve özel hareket polislerinin de büyük ilgisiyle karşıladığı Kenan İmirzalıoğlu, herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyuncu, özel harekat polislerine, “Sizler de, şerefli askerlerimiz de bizlerin gururusunuz. Varlığınız bize kuvvet veriyor, bunu unutmayın” dedi. Sahnede duygularını ifade eden İmirzalıoğlu, “Hepinizden Allah razı olsun. Bu hain girişimde, ilk dakikalarından itibaren dik bir duruş sergileyerek vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktınız. Kahraman demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu. Ardından sahneye çıkan Bülent Serttaş, Erdoğan için yazdığı şiiri okuyunca büyük alkış aldı.