Cadde 'Vatan haini' diyenlere cevap

'Vatan haini' diyenlere cevap

20.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beren Saat, suskunluğunu bozdu. Oyuncu, “Bugün vatan haini dediğiniz ben, en çok vergi veren ünlü kadın diye haber olduğumda, vatansever madalyası hediye etmemiştiniz” dedi

Vatan haini diyenlere cevap

Yaşanan terör olayları ve şehitler için yorum yapmaması üzerine tepki çeken Beren Saat, Instagram’dan paylaştığı ‘Sevdiklerimin huzuru için’ başlıklı uzun bir yazıyla sessizliğini bozdu. Saat, bir süredir neden sosyal medyada olmadığını, “Neden sustun? Neden üzülmedin? Yine bir hesap sorma, şimdi de sosyal medya mahalle baskısı... İşte tam da bu hesap sormalar yüzünden bıraktım sosyal medya kullanmayı” sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

‘Muhteşem Yüzyıl - Kösem’ dizisinde oynamaması için yapım şirketinin arandığı oyuncu, “Bugün ‘İşini yapamasın vatan haini’ dediğiniz ben, en çok vergi veren ünlü kadın diye haber olduğumda, vatansever madalyası hediye etmemiştiniz şüphesiz... O vergi bir çocuğun okul sırasının yapımına mı gidiyor, yoksa sefa sürmek için mi kullanılıyor takip etmek benim en doğal hakkım. Bu yüzden oyumu kullandım” dedi.


Herkesin düşünerek konuşması gerektiğini belirten Saat, şöyle konuştu: “Biraz sakinleşmezsek bireylerin ve toplumun iç huzurunu yeniden kurması onlarca yıl alacak. Siyasiler değişebilir ama insanımızın ruhu değişmemeli. Masum şehitlerimizi malzeme yapan leş kargalarına uymayın, içinizi öfke doldurmayın. Şehitler için edilecek bir duanız, bana yazacağınız bir küfürden daha işe yarar.”