Kültür Sanat ´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ tan ilk fragman..

´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ tan ilk fragman..

13.12.2016 - 11:34 | Son Güncellenme:

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) başlayan seri Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes) ile devam eden filmin son halkası Maymunlar Cehennemi : Savaş (War for the Planet of the Apes)´ın ilk fragmanı yayınlandı. Muhteşem üçlemenin son halkası Maymunlar Cehennemi : Savaş (War for the Planet of the Apes)´ın ilk fragmanı sevenleriyle buluştu…

´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ tan ilk fragman..

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) ile bilinen hikâyenin orijinini ele almaya başlayan ilk film, hem gişede hem de eleştirel anlamda sürpriz yapmayı başarmıştı. Serinin ikinci filmi Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes) serinin seyircisini de arttırmayı başardı ve dünya genelinde $710 milyon hasılata ulaşmıştı.

Haberin Devamı

´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ filminde bu kez ele alınan konu ise şöyle: Sezar ve onun takipçileri insanlarla acımasız bir savaşta karşı karşıya gelirler. Fakat tüm inancına ve hırsına rağmen Sezar'ın ordusu büyük kayıplar verir. Kendisini ordusuna ve halkına karşı sorumlu hisseden Sezar, Colonel ile birebirde yüzleşmek için yola koyulur. Şimdi iki ırkın da geleceğinin kaderi bu yüzleşmeye bağlıdır...

´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ tan ilk fragman..

Filmin senaryo ve yönetmenliğini bir kez daha Matt Reeves üstlenirken, senaryoda ona ikinci filmden Mark Bomback eşlik ediyor.

´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ filminin oyuncu kadrosunda Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Terry Notary ve Karin Konoval gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ filmi 14 Temmuz 2017´de sinemaseverlerle buluşacak.

İşte ´War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi : Savaş)´ filminden ilk fragmanı…