Ege ‘Yarın’ın kapısı aralanacak

‘Yarın’ın kapısı aralanacak

07.03.2017 - 04:10 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, partisinin Urla, Güzelbahçe ve Narlıdere İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.

‘Yarın’ın kapısı aralanacak

Parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Urla İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Kaya, 16 Nisan’da sandıklardan çıkacak ‘evet’ kararı ile birlikte Türkiye’nin aydınlık yarınlarının kapısının aralanacağını öne sürdü.

Haberin Devamı

‘Evet, istikrar demek’

2023, 2053 ve 2071 hedeflerine, muasır medeniyetlerin seviyesine çıkmak için canla başla çalıştıklarını kaydeden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “15 yıldır gece-gündüz çalışan, ülkemizin gelişmesi, kalkınması, milletimizin refahı için gayret gösteren bir kadronun mensuplarıyız. Bütün bu çalışmalar, millet olarak topyekun elde ettiğimiz kazanımlar boşa gitmesin istiyorsak 16 Nisan’da kararımız ‘evet’ olmalıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, istikrar demektir. Bu sistem, Türkiye’ye kalıcı istikrar getirecek, ülkemizin istikbaline ışık tutacak. Bu sistemle birlikte, milletimizin elde ettiği bütün kazanımlar korunmuş olacak” diye konuştu. Atilla Kaya, referandumu “Gençlerin, kadınların ve 79 milyonun geleceğini garanti altına alacak bir sistem” olarak niteledi.