Cadde 'Yazın, kötü bir şey olmuyor!'

'Yazın, kötü bir şey olmuyor!'

18.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Toplumu derinden sarsan olaylara karşı sanatçı tepkileri devam ediyor. Sinan Akçıl, sosyal medyada sadece Türk bayrağı paylaşmakla yetinen meslektaşlarına ateş püskürdü

Yazın, kötü bir şey olmuyor

Ünlülerden kimi sert yorumlar yazdı, kimi birlik ve beraberlik mesajları verdi, kimi de bayrak paylaşıp sessiz kaldı. Instagram hesabından en çok tepki veren isimlerden biri Sinan Akçıl oldu. Sanatçının hedefinde oyuncu ve şarkıcılar da vardı. Akçıl, bu mesajıyla meslektaşlarını hedef aldı: “Oraya da dokunmayayım buraya da, bir bayrak fotoğrafı koyayım, albüm zamanı sıkıntı olmasın. Çıkın bu kafadan! Vatan söz konusuyken, gerçek olun. Sevgili camia, çekinecek bir şey yok, yazın vatan sevginizi... En çok hit şarkıyı ben yapmışım, kötü bir şey olmuyor, kesin bilgi!”

Haberin Devamı

Gül Gölge Saygı: “Ya vatan evladısın, ya değil! Ötesi yok bunun güzel ülkem. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum, acımız büyük.”

Mustafa Sandal: “Demokrasi şehitlerimiz son yolculuğuna uğurlanıyor. Lütfen ruhlarına Fatiha okuyalım. Onları unutmayacağız.”

Esra Erol: “Tatbikat var diyerek gencecik fidanları ateşe atanlar, bu ülkenin en büyük vatan hainidir. Onlar bizim evlatlarımız, bunu yaşatanların cezalarını çekmesini istiyorum. Hayatını kaybedenlerin mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır diliyorum. Kıran kırdıran değil, kucaklayan bir dönem...”

Burcu Kara: “Hayatımızın en kara gecesiydi. Böyle bir geceyi, böyle bir günü hiçbirimiz bir daha yaşamayalım inşallah. Çocuklarımız hep saygı, sevgi, kahkaha dolu, huzurlu ve umutlu günlere uyansınlar. İnancımız, siyasi görüşümüz ne olursa olsun; insanlığımızı, onurumuzu ve ülkemizin itibarını unutmayalım, unutturmayalım kimseye... Hiçbir annenin ve çocuğun gözlerine yaş yakışmıyor. Kinden, nefretten ve ön yargıdan beslenmeyelim. Hoşgörü, adalet ve iyi insan olmak amacımız.”

Haberin Devamı

Işın Karaca: “Ne zor bir sınavdan geçiyoruz! Allah hepimizi korusun, kollasın, çoluğumuza çocuğumuza zeval vermesin. Bizleri bölemesinler.”