Siyaset ‘Yollar teröristler yürüsün diye değil’

‘Yollar teröristler yürüsün diye değil’

29.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz yollar yapıyoruz, yolları millet için yapıyoruz. Kemaliyeli yürüsün diye, Erzincanlı yürüsün diye, Malatyalı yürüsün diye  yapıyoruz. Teröristler yürüsün diye değil” dedi.

‘Yollar teröristler yürüsün diye değil’

Erzincan Kemaliye 38. Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Festivali’ne katılan, Karanlık Kanyonu için yapılması planlanan yürüyüş yoluyla ilgili çalışmaları yakından takip edeceğini söyledi. Tüfenkci, “510 metre yüksekliğinde, yaklaşık 700 metre uzunluğunda olması planlanan bu köprü, Kemaliye, Erzincan ve Yukarı Fırat Havzasının daha geniş çapta tanınmasına katkıda bulunacak” ifadesini kullandı.
‘Milleti kurtaralım’
Yolları millet yürüsün diye yaptıklarını dile getiren Tüfenkci şöyle devam etti: “Biz yollar yapıyoruz, yolları millet için yapıyoruz. Biz köprüler yapıyoruz, gönülleri birleştirelim diye. Biz yolları yapıyoruz yürünsün diye ama millet yürüsün diye. Kemaliyeli yürüsün diye, Erzincanlı yürüsün diye, Malatyalı yürüsün diye yapıyoruz. Teröristler yürüsün diye değil. Teröristleri kurtarmak için yürüyelim değil, milleti kurtaralım diye yürüyoruz. Yürümeye de devam edeceğiz inşallah.” l ERZİNCAN AA

Haberin Devamı