Cadde ‘Kimseden onay alacak değiliz’

‘Kimseden onay alacak değiliz’

23.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altı aydır sevgilisi Buğra Toplusoy’la ABD’de yaşayan Ceyda Ateş, hayatından memnun olduğunu söyledi.

‘Kimseden onay alacak değiliz’

Üç yıldır Buğra Toplusoy’la birlikte olan ve altı aydır ABD’de yaşayan Ceyda Ateş, proje okumak için İstanbul’a geldi. Oyuncuyla, Toplusoy’la ilişkisini, ABD macerasını ve çalışmalarını konuştuk.

Haberin Devamı

ABD’de ne yapıyorsunuz?

Kendime daha çok zaman ayırabiliyorum. At biniyorum, resim çiziyorum ve bisiklet kullanıyorum. Oyunculuk eğitimi ve yabancı dilimi de geliştiriyorum. Aslında tatil yerine kendimi keşfettim diyebilirim. Zaten ABD’de yaşamak çocukluk hayalimdi.

Nasıl bir ortam var?

Dedikodu, kötülük ve arkadan konuşmalar yok. İnsanlar sizi tanımadan, en ufak bir şeyinizi gördüğü
zaman takdir etmekten çekinmiyorlar.

Popülerliğinizi kaybetme korkusu olmadı mı?

İşimi iyi yaptığım sürece, geri kalan kısmı çok önemli değil. Oraya gittim, ama oyunculuğumu daha çok geliştiriyorum. Zaten İstanbul’da olup bir sene ekrandan uzak olmak da isteyebilirdim.

Evlilik ne zaman olur?

İnsanlar, evlenmeyen çiftler için, ‘O zaman bunlar birbirini sevmiyor’ diye düşünüyor. Evlilik odaklı yaşıyorlar. Çocukluğum boyunca evliliğe bağlı yaşamadım. Aksine korkuttu. Evlilik kutsal bir şey ama ben büyünün bozulacağını düşünüyorum. Düğün hayali kuran biri olmadım.

Haberin Devamı

Yani evliliği düşünmüyor musunuz?

Tabii ki düşünüyoruz ama planlı gitmiyoruz. Zaten ilişki plan üzerine olmaz. Şu an aynı evde yaşadığımız için evli gibiyiz. İkimiz de yetişkin insanlarız. Ailelerimiz biz mutluysak, mutlular. Kimseden onay alacak değiliz. Evleneceksek, gizli olmayacak. Evlensem de hayatımda en önemli şey işim olacak. Asıl hayatım işim ve geleceğim.

‘Kimseden onay alacak değiliz’

‘Oyunculuğu bırakmadım’

Dizi projeleri için görüşmelere başladınız. Burada kalırsanız ilişkinizde sorun olmaz mı?

Bu benim mesleğim, hiçbir zaman değişmeyecek. Birbirimizin hayatlarına tolerans göstereceğiz. Ben gelemiyorsam, Buğra gelir. İstanbul’da köprüyü geçmeniz üç saatinizi alıyor, yani ABD’ye gitmek o kadar etkilemez.

Miami’de foto modellik teklifi geldi. Son durum nedir?

Henüz netleşen bir durum yok. İki ajans beğendi. Döndüğüm zaman yeniden poz vereceğim. Orada da oyunculuk yapmak istiyorum. Olursa iki ülke arası mekik dokuyacağım.

Altı aydır ABD’de olduğunuz için oyunculuğu bıraktığınız söyleniyor?

İş olmadığı zaman nasıl İstanbul’da zaman geçiriyorsam şimdi orada bir şeyler yapıyorum. Oyunculuğu bırakmadım. Güzel proje olduğu zaman tekrar ülkeme geleceğim.

Haberin Devamı

Miami’deyken neleri özlüyorsunuz?

Hayatımdaki her şeyden önemli olan işimi özlüyorum. Aile ve arkadaşlarıma özlem oluyor. Ama başka bir şey özlediğim yok.

Diziler erken bitirilince suç, başrol oyuncusuna kesiliyor... Bu sizi üzüyor mu?

Oyuncu olarak sadece kamera karşısındayız. Yazmıyor, yönetmiyor, kanalı ve hangi gün yayınlanacağını belirlemiyoruz. Ortada bir iş var ve ekipçe yapılıyor. Tutmayan işim olmuştu ve bana yüklenilmişti. Sadece karakterimi iyi oynamaya çalışırım, gerisi beni ilgilendirmiyor.