Siyaset ‘Zenne kılıklılar’

‘Zenne kılıklılar’

15.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti ile PKK arasında görüşme iddialarını gündeme getirerek, “AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalarsak; bu vatanı bu iktidara dar ederiz, dünyayı da başlarına yıkarız” dedi.

‘Zenne kılıklılar’

Bahçeli, kendilerini kamufle etmek için kadın kılığına giren teröristler için de “zenne kılıklı gancıklar” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Bahçeli dün MHP grup toplantısında özetle şu mesajları verdi:

ATASÖZLÜ EKONOMİ ELEŞTİRİSİ: Hesaplamaya göre, bin 300 lira asgari ücret alan kardeşlerimiz, yoksulluk sınırı şöyle dursun, açlık sınırının direkt altındadır. Hazinemiz sanki dolmuş taşmıştır da, geriye sadece yılda 5,2 milyar doları başka ülke ve toplumlara yardım olarak vermek kalmıştır. Evde ayranları yoktur içmeye, gümüşten köprü isterler geçmeye. Başkalarına cömert olan 17-25 Aralık kafası, sıra vatandaşlarımıza gelince sinekten yağ çıkarmanın telaşındadır.

ZENNE KILIKLI GANCIKLAR: Midyat’ta şehit olan polis memurumuz Edirneli Nefise, Kastamonulu Şerife bizlere hiç aklımızdan çıkarmayacağımız bir kahramanlık destanı bırakarak ebediyete göç ettiler. Başlarını eşarpla kapatıp molotof atan, fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı gancıklar karşısında, kadınlık onurlarıyla Türk’ün iffet ve namusunu savundular. Kadın etek giyer, eğer erkek giyerse ya korkudan ya da sapıklıktandır. Şehit kadın polislerimiz eteğe saklanmak yerine fitneye meydan okudular; Kandil’de etek diktirip şehirlerde giyen şerefsizlere gerçek anlamda ders verdiler, fistanlarını başlarına geçirdiler.

Haberin Devamı

DÜNYAYI BAŞLARINA YIKARIZ: Sakın ola, hükümet terör örgütüyle görüşeyim, buluşayım, yeniden bir çözüm süreci başlatayım ihanetine heves etmemelidir. Serok Başbakan sabık başbakan olduktan bir müddet sonra, PKK’yla irtibat kurmaya çalıştığına yönelik iddialar kamuoyuna yansımıştır. Eğer AKP ile PKK şu anda bazı kanallardan temas halindeyse, bilinsin ki, bu hıyanetin altından hiç kimse kalkamayacaktır. Bu kuşkumuz doğru çıkar, AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalarsak; bu vatanı bu iktidara dar ederiz, dünyayı da başlarına yıkarız.

KILIÇDAROĞLU’NA MERMİ ORGANİZE: Şehit cenazesine katılan Sayın Kılıçdaroğlu’nun önüne boş mermi kovanı atılmış, çelengi parçalanmıştır. Gerilimler Edirne’de de devam etmiştir. Bu densizlik ve provokatörlüğü geçiştirmek mümkün değildir. AKP, bu taşkınlıklara prim vermiştir. Cumhurbaşkanı, cami avlularındaki arbedeleri daha da tetiklemiştir. Ana muhalefet liderinin önüne mermi kovanı atmak bize göre organize ve planlı siyasi bir hamledir. Bu edepsizliğin hesabı sorulmalı, işbirlikçileri deşifre edilmelidir.

Haberin Devamı

‘ABD’DE YANDAŞ HAKİM DE BULAMAZSINIZ’

Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP’nin değerli bakan ve yöneticilerini uyarıyorum, dost nasihati veriyorum: Ne olur ne olmaz, gelin şu sıralar ABD’ye pek gitmeyin, oralarda görünmeyin. Hele bir ortalık yatışsın. Yeni Başkan seçilinceye kadar başınızı gömdüğünüz kumdan çıkarmayınız. Sık sık ABD’ye giderseniz, karşınıza neyin çıkacağı, kimin ne yapacağı belli olmaz, Alimallah İranlı kaçakçı alayınızı ele verirse okyanus ötesinde yandaş hakim ve savcı da bulamazsınız, büyük bir skandalın faili olmaktan kurtulamazsınız. Şansınızı fazla zorlamayın. Tehlikeli sularda kulaç atmayın. 17-25 Aralık dumanının ta Okyanus ötesinden tüttüğünü cümle alem görüyor, rüşvet ve yolsuzluğun yüksek hava basıncı kıtalar dolaşıyor, benden söylemesi.