Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 02 Eylül 2008 / Salı  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
ATV | CINE 5 | CNBC-E | CNN-TÜRK | KANAL 7 | KANAL D | LİG TV | NTV | STV
SHOW | STAR | FOX | TRT 1 | TRT 2 | TRT 3 | TV 8 | HABERTURK
DREAM TV | DISCOVERY CHANNEL | KANAL 24
Elif'e kötü sürpriz


"Küçük Kadınlar"da bu hafta Timuçin'in ailesiyle yemek yiyen Elif, gazetelerde 'gelin adayı' olarak ilan ediliyor


Başrollerini Ekin Türkmen, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar, Ahmet Levendoğlu, Ali İl, Burak Sağyaşar'ın paylaştığı "Küçük Kadınlar"da yine gerginlik var.
Timuçin, Elif'i annesinin gecikmeli kutlanan doğum günü yemeğine götürür. Bu durum hem Elif hem de onlar için kötü bir sürpriz olur. Masada ortam gergindir. Annesi Utku'ya dönüş bileti göndermiştir. Utku konuyu konuşmak için Armi'ye gider. Eğer ona kal derse her şeyi göze alıp kalacaktır. Armi Utku'dan duyduklarına inanamaz.
Şiddete maruz kalan Cansu ise şoktadır. Cengiz'in gazabından Şevkiye de nasibini alır. Diğer yandan kızların evine aklına estiği gibi girip çıkan Simge sonunda Hulusi'nin evine girer ve antika birkaç parça eşyayı yürütür. Hırsızlık ortaya çıkınca Hulusi polisten yardım ister. Ancak eşyaları hemen elden çıkarmak için antikacılara giden Simge kızları zan altında bırakır. Timuçin'nin ailesi ile yemek yiyen Elif gazetelere Kadir'in gelin adayı olarak çıkar. Kadir olayı kendi yöntemleri ile çözmeye çalışır.
Yeliz, Cansu görmek için halasına gitmek ister ve yine eniştesinin kurduğu bir kumpasla karşı karşıya kalır
KANAL D / 20.00


Yeni projeler

YAZ SOHBETLERİ
Kürşat Başar "Yaz Sohbetleri"nde bugün 'Ali Desidero' olarak tanıdığımız Yıldırım Memişoğlu ve oyuncu Meltem Cumbul'u konuk ediyor. Memişoğlu, güvenlik sektörüne girişinden ve bu işin zorluklarından bahsediyor. Ayrıca; Türkan Şoray ve Uğur Yücel'le oynadığı "Hayatımın Kadınısın" filmindeki rolüne de değiniyor. Cumbul ise başrollerini Özcan Deniz'le paylaşacağı "Aşk Yakar" adlı diziden, Amerika'da 2,5 yıl süren sinema çalışmalarından bahsediyor.
CNN TÜRK / 20.30



Star'ın gözdesi


Petek Dinçöz, sabah kuşağı programı "Arım Balım Peteğim"le sezonu açtı


Yenilenmiş dekoru ve orkestrasıyla Petek Dinçöz, "Arım Balım Peteğim" ile sezonu açtı. Şarkıcı, programında, sezon boyunca sadece stüdyoda değil, elinde mikrofon her an her yerde halkın içinde olacak, sokaktaki, çarşı pazardaki gözlemlerini ekrana taşıyacak. Bir ekran klasiği olan "şıklar-rüküşler" köşesi artık canlı yayında ünlüleri terletecek.
Ramazan ayı boyunca canlı yayında Türkiye'nin önde gelen hocaları İslam dünyasıyla ilgili bilinmeyen gerçekleri, doğru bildiğimiz yanlışları milyonlarla paylaşacak.
Ayrıca yaşanmış hayat hikâyeleriyle Dinçöz yeni sezonda yine kadınların sesi olacak. Kadınlar için de sağlık, güzellik, estetik hanımları ilgilendirenher şey uzman konuklarla canlı yayında tartışılacak. z
STAR TV / 10.20



Yılmaz'dan on dakikalık bir film

TÜRKİYE'NİN HATIRA DEFTERİ
Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp sunduğu "Türkiye'nin Hatıra Defteri" sekizinci bölümüyle yeniden ekranda. Bu bölümde belgesel için çektiği "Kısmet... Olamadı!" adlı kısa filmde Cem Yılmaz belgeselci oldu. Sadun Boro'nun kullandığı Kısmet teknesini karşılamaya giden babası ve dayısının başına gelenleri çeken Yılmaz, filminde bu macerayı kendine has üslubuyla anlatıyor. Ayrıca Yılmaz, 10 dakikalık filmde babası ve dayısıyla röportaj yapıyor.
CNN TÜRK / 21.30




AKLINIZDA BULUNSUN


Annelik üzerine

ADIM ADIM ÇOCUĞUM
Nur Onur'un hazırlayıp sunduğu "Adım Adım Çocuğum"a bugün Anjelika Akbar konuk oluyor. Nur Onur, ünlü sanatçıyla müzik yeteneği, çalışan anne ve çocuklar için yazdığı kitabı "Uzaylı Köpek Baaşa'nın Hikâyeleri" üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor.
TV8 / 10.15




Montrö Antlaşması ve bizim için önemi

KIRMIZI HAT
Yapımcılığını Murat Hızal'ın, sunuculuğunu Zafer Elgin'in üstlendiği haber- analiz programı "Kırmızı Hat"ta bu hafta Karadeniz'e çıkan savaş gemileriyle yeniden gündeme gelen "Montrö Antlaşması" ele alınacak.
Programda, dünyadaki gelişmeler ışığında Montrö Antlaşması'nın önemi üzerinde uzman konukların açıklamaları yer alacak...
TRT 2 / 21.00




Müzik ve oyunculuk

MAHYA IŞIKLARI
Sunay Akın'ın Ramazan boyunca her gün farklı bir mekândan sunacağı "Mahya Işıkları"nın bugünkü adresi Beylerbeyi İskelesi. Akın'ın konukları ise romantik şarkıların sesi Yaşar ve başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu.
TV8 / 18.00




DİZİ GÜNLÜĞÜ



'Pulsar'da hırsız var
Okulların açılmasına az bir zaman kala, hâlâ bir işe girememiş olan Orhan mali sıkıntı yaşamaktadır. Hayri'nin kefil olmasıyla bir bankadan kredi çekerler. Diğer tarafta Cazip ve Suphi, Tahir'in yan tarafındaki dükkânı kiralayıp, hayvanlara yönelik bir cafe açmıştır. Açılışa bütün mahalle davetlidir. Bir süredir tamirci kılığında mahalleyi kolaçan eden bir hırsız bu fırsatı kaçırmaz. Hayri ve Orhan'ın bankadan çektiği kredinin bulunduğu para çantası ve Çağlar'ın teleskobu çalınmıştır. Çok kolay bir soygun yaptığını düşünen hırsız, Pulsar faktörünü hesaba katmamıştır.
STAR / 20.00




'Dudaktan Kalbe' başlıyor
Aslı Tandoğan ve Burak Hakkı'nın oynadığı dizi, ikinci sezonun ilk bölümüyle ekranlara dönüyor. Yeni bir hayat kurmak isteyen Lamia, küçük bir kasabaya yerleşmiştir. Lamia'nın yokluğu, Cemil ve Makbule'yi iki ayrı yere savurmuştur. Cemil iyice hayattan kopmuş, Makbule ise tedavi ile ayakta durur olmuştur. Saib Bey, oğlunun hayata dönmesi için Lamia'yı bulup onunla evlendirmeye karar verir. Fakat bu planı uygulamak, sandığı kolay değildir.
SHOW TV / 20.00





Talih Kuşu
Bilete kavuşan Cansu ve ailesi ilk şoku atlattıktan sonra ikramiyeyi nasıl harcayacaklarının hayalleriyle neşe içinde sabahı sabah ederler. Bir tek Cansu, Kaan'a yapmış olduğu haksızlığın üzüntüsünü yaşamaktadır. Kaan ise evde ailesinin tepkisiyle karşılaşır doğal olarak. Selim, oğlu ile yaşadığı tartışmanın sonunda kalp krizi geçirir. Kalitesiz oyuncakların ardı ardına iade edilmesiyle patlayan kriz büyümektedir.
ATV / 22.10





Benim Annem Bir Melek
Neriman Ece'nin anne ve babasının Sinem'i götürme teşebbüslerini başarı ile püskürtür. Ama evde şimdi de Ece krizi yaşanmaktadır. Ailesine gösterilen muameleye çok sinirlenen Ece, evi terk etmeye karar verir. Çetin de bütün yaşananlara karşı iyice sinirlenince, Neriman'ın istediği olur. Neriman mahallenin çöpçatanını bile arar! Oğluna acilen yeni bir eş bulacaktır.
ATV / 20.00




Sürgün Hayatlar
Doğan, Eylül'ü gördükten sonra, Nihat'ın evini terk eder. Ziya ise, Bedir Ağa'nın dinlettiği bant kaydından sonra, Tufan'ın peşine düşer. Efe, çok sevdiği Eylül'ü artık kaybettiğini düşünmektedir.
TRT 1 / 22.50




Back to You
Kelsey Grammer, namı diğer "Dr. Frasier" ile "Every Body Loves Raymond"ın yüzü Patricia Heaton'ın başrollerini paylaştığı "Back To You", bir haber ekibinin kamera önünde ve arkasındaki komik hallerini gözler önüne seriyor. Dizi, Los Angeles'tan aldığı bir teklifle WURG TV'deki haber ekibinden ayrılan çapkın anchorman Chuck Darling'in komik maceralarını anlatıyor...
TNT / 19.15




GÜNÜN FİLMLERİ




Elveda Lenin "Good Bye Lenin" (2002)
Yönetmen: Wolfgang Becker
Oyuncular: Daniel Bruehl, Katrin Sass

Alex'in Sosyalist Doğu Almanya'sının önde gelen aktivist vatandaşlarından biri olan annesi, geçirdiği kalp krizi sonucu girdiği komadan uyanmıştır. Komada kaldığı sekiz aylık zaman zarfında, kalbi zayıf düşen annesinin, yaşayabileceği en ufak bir şok, onu ölümle burun buruna getirecektir. Tek düşüncesi annesinin sağlığı olan Alex, bu durum karşısında, Berlin Duvarı'nın yıkıldığını ve annesinin bir zamanlar kendisini bütünüyle adadığı sosyalist ülkesinde, kapitalizmin kazanmış olduğu zaferi, ondan gizlemeye karar verir.
24 / 21.15





Spanglish (2004)
Yönetmen: James L. Brooks
Oyuncular: Paz Vega, Adam Sandler, Tea Leoni.

İspanyol Flor, kızı Cristina'ya daha iyi bir gelecek sağlamak için California'ya taşınır, ancak Hispanik kimliğini korumaya kararlıdır. Bu yüzden de İngilizce öğrenmeyi reddeder. Öte yandan yanında yüksek bir ücret karşılığı çalışmaya başladığı Deborah Clasky de tek kelime İspanyolca bilmez. Flor'un artık hiç maddi sıkıntısı kalmamıştır, buna karşılık, Deborah'ın Cristina'yı Amerikalı bir çocuk haline getirmesinden korkar.
CNBC-E / 22.00





Gizli Gerçek "What Lies Beneath" (2000)
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Harrison Ford, Michelle Pfeiffer

Dışarıdan bakıldığı zaman Norman ve Claire Spencer çiftinin kusursuz bir evlilikleri varmış gibi görünse de ne yazık ki Norman güzel karısını bir yıl öncesinde aldatmıştır. Bu ihanetten habersiz Claire, evde genç bir kadının hayaletini görmeye ve esrarengiz sesler duymaya başlayınca, Norman ve Claire çiftinin yüzleşmesi gereken tüyler ürpertici bir gerçek su yüzüne çıkar.
TNT / 21.15





Dahi Çocuk "Jimmy Neutron" (2001)
Yönetmen: John A. Davis

Gecenin karanlığında uzaylılar gemileriyle Retroville kasabasına gelerek tüm anne babaları esir alırlar. Şimdi dahi Jimmy'nin acele etmesi gerekmektedir. Çünkü uzaylılar kaçırdıkları anne babaları kurban etmeyi düşünmektedirler.
FOX / 20.00





  Sina
  KOLOĞLU
Romanı sergi olacak

© 2006 Milliyet