Fenerbahçe Ajax, Kadıköy'de 3 ismi takip etti! İşte bonservis rakamı

Ajax, Kadıköy'de 3 ismi takip etti! İşte bonservis rakamı

28.05.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli 3 yıldızı Kadıköy'de Ajax takip etti. Yıldız isim için Fenerbahçe kulübünün beklediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Ajax, Kadıköyde 3 ismi takip etti İşte bonservis rakamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen, Süper Lig'de de şampiyonluk için ezeli rakibi Galatasaray'ın puan kaybını bekleyen Sarı-Lacivertliler'de bir yandan yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe'de yönetim takviyeler için yoğun mesai harcarken bir yandan da takımın yıldızları için de yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

ALTAY TAKIMLARA İDMANLARA BAŞLAYACAK
Bel fıtığı ameliyatı sonrası sahaya inen Altay Bayındır, artık gelecek sezonu bekliyor. Geçtiğimiz nisan ayında ameliyat olan Fenerbahçe'nin kaptanı, başarılı bir tedavi süreci geçirmişti.

Tecrübeli file bekçisinin, önümüzdeki günlerde de takımla birlikte idmanlara başlamasının beklendiği öğrenildi. Altay, takımından uzak kalsa da özellikle yerine eldivenleri giyen İrfan Can Eğribayat ve yedeği Ertuğrul Çetin'le yakından ilgileniyor.

ALIOSKI, JESUS'A KENDİNİ KABUL ETTİREMEDİ
Suudi Arabistan'ın Al Ahli Jeddah'tan kiralık olarak alınan Ezgjan Alioski, bir türlü kendisini teknik direktör Jorge Jesus'a kabul ettirememişti. Bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 17 maçın sadece 7'sinde 11'de sahaya çıkan 31 yaşındaki sol bekin geleceğinin, Jesus'a bağlı olduğu konuşuluyor. Portekizli hocanın kalması durumunda, Alioski ile yola devam edilmeyeceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

SAMUEL'E PREMEIR LİG'DEN TALİP
Fenerbahçe, İngiltere’ye dönmek isteyen Bright Osayi-Samuel için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Bu ülkeden bazı kulüplerin, Samuel’in menajerlik şirketiyle temasa geçip görüşmelere başladığı belirtildi. Bu ekiplerin başında Premier Lig’de kalma savaşı veren Leeds ile Premier Lig’e yükselen Bournemouth olduğu iddia edildi. Yönetim de Nijeryalı futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Fenerbahçe’nin, 2020-21 sezonunun devre arasında 500 bin Euro’ya kadroya kattığı Samuel için 10 milyon Euro’luk gelir beklediği öğrenildi.

Ajax, Kadıköyde 3 ismi takip etti İşte bonservis rakamı

AJAX KADIKÖY'DE 3 İSMİ TAKİP ETTİ
Anderlecht'teki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılarak Ajax'ın akademisinde göreve başlaması beklenen Robin Veldman, Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçını Ülker Stadyumu'ndan takip etti. Ajax'ta yakın zamanda göreve başlaması beklenen Veldman'ın Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'i izlediği öğrenildi.

FERDİ'NİN YÜKSELİŞİ
Tartışmasız bu sezon da Fenerbahçe'nin en iyi oyuncuları arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu, her sezon performans anlamında üstüne koyarak yoluna devam ediyor... 2018 yılında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından transfer edilen Hollanda doğumlu Ferdi, normalde kanat oyuncusu olarak alınmıştı. Ancak teknik direktör Vitor Pereira'nın gelişiyle Ferdi, hem sol hem de sağ bek oynayabilen bir futbolcuya dönüştü. Pereira ile kariyerinde dev bir adım atan tecrübeli futbolcu, daha sonra A Milli Takımımız'ı tercih etti ve Ay-Yıldızlılar'ın da değişmezleri arasına girdi.

Haberin Devamı

BEKLENTİ EN AZ 25 MİLYON EURO
Ortaya koyduğu oyunla büyük beğeni kazanan 23 yaşındaki yıldızı, Avrupa'nın birçok kulübü transfer listesine çoktan dahil etti. Sarı-Lacivertliler'le sözleşmesi 2026 yılında bitecek tecrübeli futbolcuyu, İtalya'dan Napoli, Milan, Fransa'dan Marsilya, Belçika'dan Anderlecht ve Hollanda'dan da PSV Eindhoven'ın istediği konuşuluyor. Kanarya'nın, yıldız futbolcusunu satmak konusunda aceleci davranmak istemediği, Ferdi'yi isteyen kulüplerden de bonservis beklentisi olarak 25-30 milyon Euro arasında bir gelir beklediği öğrenildi.

Yazarlar