Almanya Bundesliga Bellingham şampiyonluk maçında neden oynamadı? Tepkisi kameraya yansıdı

Bellingham şampiyonluk maçında neden oynamadı? Tepkisi kameraya yansıdı

28.05.2023 - 10:07 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund, şampiyonluk maçına puan olarak önde girmesine rağmen Mainz ile 2-2 berabere kalarak fırsat tepti. Sarı-siyahlılarda sezonun en iyilerinden olan Jude Bellingham'ın yedek oturması, merak konusu oldu.

Bellingham şampiyonluk maçında neden oynamadı Tepkisi kameraya yansıdı

Borussia Dortmund, şampiyonluk maçında Mainz'ı konuk etti. Mücadele 2-2 berabere sona erdi. Köln deplasmanında Musiala'nın 89. dakikada attığı golle galip gelen Bayern Münih, üst üste 11. şampiyonluğunu kazandı.

Haberin Devamı

Sarı-siyahlılarda sezonun yıldızlarından Jude Bellingham maçta süre almadı. İngiliz yıldız orta saha, bir önceki hafta Augsburg deplasmanında diz sakatlığı nedeniyle oynamamıştı. 19 yaşındaki Bellingham'ın durumunun Mainz maçının saatinde belli olması bekleniyordu. Sonuç olarak teknik direktör Edin Terzic maçın ilk 11'inde Bellingham'a yer vermedi.

Sakatlık riski transferi engelleyebilirdi
Maçta skor 2-1'ken bile düşünülmeyen oyuncunun oynaması halinde sakatlığının daha kötü olması ve transferinin zora girme ihtimali nedeniyle riske edilmediği belirtiliyor. İngiliz yıldızın, 100 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Real Madrid'e satılacağı söyleniyor. İspanyol devinin transferi gelecek hafta resmen açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bellingham şampiyonluk maçında neden oynamadı Tepkisi kameraya yansıdı

Kameraya tepki gösterdi
Maçın sonunda Alman yayınında kameranın takibine takılan Jude Bellingham'ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Kameramanın yakınlaşması sonrası İngiliz oyuncu eliyle müdahale ederek, ekranı yere çevirdi. Bellingham'ın yüz ifadesinden de yakın takibe tepkili olduğu anlaşılıyordu.