ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Beko transfer etmek istedi! Euroleague'in genç yıldızı gözünü NBA'e dikti

Fenerbahçe Beko transfer etmek istedi! Euroleague'in genç yıldızı gözünü NBA'e dikti

27.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun transfer etmek istediği 2001 doğumlu genç yıldızın yaz liginde şansını NBA için zorlayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Beko transfer etmek istedi Euroleaguein genç yıldızı gözünü NBAe dikti

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da kurmaylar gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemine gelen genç yıldızla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'nun kadrosuna dahil etmek istediği genç yıldızın hedefinin NBA'de oynamak olduğu ve kendisini yaz liginde test edeceği öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

NICO MANNION HEDEFİ

Yunanistan basınından TotalBasketGr'nin haberine göre; Fenerbahçe Beko, Bologna'nın 2001 doğumlu İtalyan oyun kurucusu Nico Mannion'ın durumunu yakın takibe aldı. Genç oyun kurucu için Asvel ile Bayern Münih'in de devrede olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Beko transfer etmek istedi Euroleaguein genç yıldızı gözünü NBAe dikti

NBA hakları Golden State Warriors'ta bulunan 21 yaşındaki oyuncunun Amerika Birleşik Devletleri'ne geri dönmek istediği ortaya çıktı. Nico Mannion'ın NBA Yaz Ligi'nde Milwaukee Bucks forması ile şansını zorlayacağı kaydedildi.

ANADOLU EFES'E KARŞI REKOR KIRDI

Virtus Bologna'da bu sezon Euroleague sahnesinde ilk kez yer alan Nico Mannion, kariyer rekorunu Anadolu Efes karşısında kırdı. İtalyan oyun kurucu, lacivert-beyazlılar karşısında 17 sayılık performansıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Nico Mannion bu sezon Virtus Bologna formasıyla Turkish Airlines Euroleague'de 19 maçta şans buldu. Genç oyun kurucu bu maçlarda 5.9 sayı, 2.6 asist ve 1.4 ribaunt ortalaması yakaladı.

Yazarlar