Fenerbahçe Fenerbahçe'den Avrupa'yı sallayacak transfer hamlesi! Bedavaya yıldız forvet

Fenerbahçe'den Avrupa'yı sallayacak transfer hamlesi! Bedavaya yıldız forvet

27.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda boşa çıkacak yıldız forveti kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer hamlesi Bedavaya yıldız forvet

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına çalışmalarını hızlandırdı. Süper Lig, Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası'nda başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de gündeme yıldız futbolcunun geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine aldığı başarılı futbolcunun takımından ayrılmaya hazırlandığı belirtildi. Süper Lig devinin tecrübeli forvet için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği vurgulandı.

RYAN KENT'TE GERİ SAYIM

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına ilk olarak Ryan Kent'i gündemine dahil etti. Rangers'tan ayrılacağını açıklayan İngiliz oyuncunun sarı-lacivertlilerle anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki oyuncuyla el sıkıştığı ve sezon biter bitmez sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer hamlesi Bedavaya yıldız forvet

Rangers'ta 2018'den bu yana forması giyen başarılı futbolcu 33 gol ve 57 asist üretti. İngiliz oyuncunun Rangers'taki maaşının 1 milyon euro olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Ryan Kent'e yıllık 1 milyon 700 bin euro teklif ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler ile Ryan Kent arasında geçtiğimiz gülerde ön sözleşme imzalandığı aktarıldı. Süper Lig devinin tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşma sağladığı ve 1 senelik opsiyonun kulübün elinde olduğu belirtildi.

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer hamlesi Bedavaya yıldız forvet

EDIN DZEKO HAMLESİ

Fenerbahçe'deki son transfer gelişmesi taraftarları heyecanlandırdı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Inter'de forma giyen Edin Dzeko, Fenerbahçe'ye teklif edildi. Süper Lig devlerinin daha önce de gündemine gelen 37 yaşındaki forvetin bu kez Türkiye'ye yakın olduğu vurgulandı.

Bosna Hersekli forveti Ali Koç'a öneren bir menajerin, "Başkanım isterseniz Dzeko için girişimde bulunabilirim. Siz onay verirseniz transferin şartlarını masaya yatırabiliriz" dediği kaydedildi.

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer hamlesi Bedavaya yıldız forvet

Fenerbahçe'de gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen kurmayların transferde yıldızlara yöneleceği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Edin Dzeko gibi isimlere yöneleceği vurgulandı.

Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edin Dzeko takımdan ayrılacağını daha önce açıkladı. Bosna Hersekli fofvet bu sezon Inter formasını 49 resmi maçta giydi. 37 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 14 gol atma başarısı gösterdi. Edin Dzeko aynı zamanda 5 asist üretti. Edin Dzeko'nun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Avrupayı sallayacak transfer hamlesi Bedavaya yıldız forvet

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Zeljeznicar altyapısında futbola başlayan Edin Dzeko daha sonra Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Roma ve Inter'de oynadı. Bosna Hersekli oyuncu için toplam 58 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi. Bosna Hersek Milli Takımı'nda 127 maçta oynayan Edin Dzeko, 64 gol atma başarısı gösterdi.