Galatasaray Kaan Ayhan sonrası Mert Müldür hamlesi! Galatasaray transfer taarruzunda

Kaan Ayhan sonrası Mert Müldür hamlesi! Galatasaray transfer taarruzunda

28.01.2023 - 22:51 | Son Güncellenme:

Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna dahil eden Galatasaray, Mert Müldür için de hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki sağ bek için transfer teklifini sundu.

Kaan Ayhan sonrası Mert Müldür hamlesi Galatasaray transfer taarruzunda

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, Sassuolo ile yapılan pazarlıklar sonucunda Kaan Ayhan'ı kadroya dahil etmek için geri sayıma geçti. Süper Lig devi, Serie A ekibinde forma giyen bir diğer milli yıldız Mert Müldür için de resmi transfer teklifini sundu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasaray, Kaan Ayhan transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Galatasaray ile Sassuolo arasındaki anlaşmanın detaylarına MİLLİYET ulaştı. Sarı-kırmızılıların, Serie A ekibine kiralama bedeli olarak 500 bin euro ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Kaan Ayhan için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin de yer alacağı ifade edildi. Galatasaray'ın Kaan Ayhan'ın bonservisini almak istemesi halinde Sassuolo'ya 4 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kaan Ayhan sonrası Mert Müldür hamlesi Galatasaray transfer taarruzunda

MERT MÜLDÜR DE GÜNDEMDE

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Sassuolo forması giyen Mert Müldür için kollarını sıvadı. Serie A ekibinden Kaan Ayhan'ı kiralayan sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki sağ bek için kiralama teklifini sundu. Süper Lig devinin yaptığı teklifin içerisinde satın alma opsiyonu maddesinin de yer aldığı kaydedildi.

23 yaşındaki sağ bek bu sezon Sassuolo'da 3 maçta forma şansı buldu ve toplam 53 dakika sahada kaldı. Serie A ekibinin genç savunmacısının sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

BONSERVİSİNE 4.7 MİLYON EURO

Rapid Wien altyapısında yetişen Mert Müldür için Sassuolo, 2019-2020 sezonu başında 4 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi. 23 yaşındaki oyuncu, A Milli Futbol Takımı'nda 18 maçta forma şansı buldu.

Kaan Ayhan sonrası Mert Müldür hamlesi Galatasaray transfer taarruzunda