İtalya Serie A Kim Min Jae: 'Napoli'de oynadığım için çok mutluyum'

Kim Min Jae: 'Napoli'de oynadığım için çok mutluyum'

02.10.2022 - 17:27 | Son Güncellenme:

Napoli forması giyen ve bu ay Serie A'da ayın futbolcu ödülünü alan Kim Min-Jae, bu hafta oynadıkları Torino maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kim Min Jae: Napolide oynadığım için çok mutluyum

Serie A'nın 8. haftasında Napoli kendi sahasında Torino'yu konuk etti. Kritik müsabaka ev sahibi Napoli'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Mavi-beyazlıların golleri 6. dakikada ve 12. dakikada Andre Zambo Anguissa geldi. 3. gol ise 37. dakikada Hviça Kvaratshelia attı. Konuk takımın tek golünü ise Antonio Sanabria kaydetti. Bu sonuç ile Napoli puanını 20'ye yükselterek ligte zirveye oturdu. Torino ise 10 puanda kalarak 10. sırada yerini korudu. Napoli'nin vazgeçilmez ismi Kim Min-Jae, 90 dakika sahada kaldı. Maç sonrası tecrübeli stoper açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AYIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Serie A'da her ay düzlenen ayın oyuncu ödülünü bu ay Napoli'nin savunma hattında görev alan Güney Koreli futbolcu Kim Min-Jae aldı. Listede, Merih Demiral(Atalanta), Rodrigo Becao (Udinese), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Theo Hernandez (Milan) yer alıyordu.

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden tecrübeli futbolcu listedeki futbolcuları geride bırakarak ayın oyuncusu seçildi.

Torino maçı sonrası açıklamalarda bulunan Kim Min Jae, "Napoli gibi harika bir kulüpte oynadığım için çok mutluyum" dedi.

Takımın teknik direktörü Luciano Spalletti için övgü dolu ifadeler kullanan Kim Min Jae, "Teknik direktörümüz harika bir insan. Onunla birlikte sadece savunma değil, birçok konuda gelişebileceğimi biliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar