Galatasaray Nicolo Zaniolo'nun babasından transfer açıklaması! 'Belli bir fiyatı var'

Nicolo Zaniolo'nun babasından transfer açıklaması! 'Belli bir fiyatı var'

25.05.2023 - 18:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray, ara transfer sezonunda Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, son haftalardaki performans düşüklüğü ile dikkat çekiyor. İtalyan futbolcunun babası, çıkan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Nicolo Zaniolonun babasından transfer açıklaması Belli bir fiyatı var

Devre arasında Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, uzun süre oynamamanın ve yaşadığı sakatlığın etkisiyle zaman zaman beklenen performansın gerisinde kaldı. Son haftalarda çıkan transfer haberlerine babası Igor Zaniolo, İtalyan basınında açıklık getirdi.

Haberin Devamı

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE GELDİ

Nicolo Zaniolo, Roma'dan Galatasaray'a 15 milyon euro bedelle transfer oldu. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun bir sonraki satışından Roma'ya yüzde 20 pay verileceğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

Nicolo Zaniolonun babasından transfer açıklaması Belli bir fiyatı var

İSTANBULSPOR MAÇINDA SKANDALA İMZA ATTI

Galatasaray ligin 34. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan İtalyan yıldız, 69. dakikada oyuna girmek için saha kenarına geldi.

Tekmeliklerini unutan İtalyan yıldız dördüncü hakem tarafından uyarıldı. Tekrar yedek kulübesine yönelen 23 yaşındaki oyuncunun sinirli halleri ekranlara yansıdı. Rashica'nın yerine oyuna giren Zaniolo, oyuna girdikten altı dakika sonra rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

MİLAN İDDİASI

İtalya'dan Nicolo Zaniolo için bir iddia daha ortaya atıldı. Ülkenin önde gelen spor sitelerinden La Gazzetta dello Sport, Milan'ın Zaniolo için girişimlerini sürdürdüğünü ve oyuncunun da Milan'da forma giymek için sabırsızlandığını iddia etti.

Haberde Juventus'un da Zaniolo'ya ilgi gösterdiği fakat Milan'ın bu transferde daha ısrarcı olduğu vurgulandı. Zaniolo'nun da Juventus'un ilgisine rağmen Milan'da forma giymeye daha yakın olduğu bilgisine yer verildi.

Nicolo Zaniolonun babasından transfer açıklaması Belli bir fiyatı var

Nicolo Zaniolo'nun babası Igor Zaniolo, İtalyan basınına oğlunun durumuyla ilgili ve transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Igor Zaniolo, "Nicolo Zaniolo, Galatasaray'da çok iyi gidiyor. Onu özellikle gelecek sezonki Şampiyonlar Ligi için aldılar. Bu yıl kesinlikle Galatasaray şampiyon olacak" sözlerini sarf etti.

Transfer iddiaları hakkında konuşan Igor, "Birçok transfer söylentisi var ama Nicolo'nun belli bir fiyatı var. Ayrıca, İstanbul'da çok mutlu" açıklamalarında bulundu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray ile bu sezon 10 resmi maça çıkan Nicolo Zaniolo, söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Öte yandan İtalyan futbolcu bunun yanında 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolonun babasından transfer açıklaması Belli bir fiyatı var

Yazarlar