Fenerbahçe Sivasspor maçını tribünde izlediler! Fenerbahçeli Batshuayi'ye transfer kancası

Sivasspor maçını tribünde izlediler! Fenerbahçeli Batshuayi'ye transfer kancası

26.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda oynadığı Sivasspor maçında yıldızlaşan ismi Michy Batshuayi'ye sürpriz bir takım talip çıktı. Öte yandan Belçikalı yıldızın söz konusu maçta tribünden izlendiği öğrenildi.

Sivasspor maçını tribünde izlediler Fenerbahçeli Batshuayiye transfer kancası

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin sezon başı kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerinin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Sivasspor'u 3-0 yenerek finale çıktığı karşılaşmayı sürpriz bir isim takip etti. Bunun yanında maçta yıldızlaşan Michy Batshuayi'den etkilendikleri kayda geçti.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA KADROYA KATILDI

Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş formasıyla 14 gol, 5 asistle oynayan ancak başarılı skor katkısına rağmen saha içi ve saha dışı oyunlarıyla her zaman eleştiri oklarının hedefinde olan Michy Batshuayi sezon başında sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Jorge Jesus'a takımı emanet eden Sarı-Lacivertliler uzun süre istediği forveti bulamayınca Beşiktaş'ın eleştirilen golcüsünü Chelsea'den 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Sivasspor maçını tribünde izlediler Fenerbahçeli Batshuayiye transfer kancası

MAÇTA YILDIZLAŞTI

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor ile karşılaşırken sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak finale yükseldi. 58. dakikada Enner Valencia’nın ortasında topu ağlara gönderen Michy Batshuayi, takımının 2. golünü atarken, bu sezon Türkiye Kupası’nda da 3. kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki futbolcu, Joshua King'in attığı golün de asistini yaptı.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Gösterdiği performansla dikkat çeken Michy Batshuayi, Fenerbahçe forması ile bu sezon toplam 29 karşılaşmaya çıktı. Belçikalı yıldız söz konusu maçlarda 18 kez gol atarken, 2 kez de asist performansı sergiledi.

Sivasspor maçını tribünde izlediler Fenerbahçeli Batshuayiye transfer kancası

SİVASSPOR MAÇINDA İZLENDİ

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Sivasspor'u 3-0 yenerek finale çıktığı karşılaşmayı sürpriz bir isim takip etti.

Belçika basınından Walfoot'un haberine göre; Anderlecht Yardımcı Antrenörü Robin Veldman, karşılaşmayı Ülker Stadyumu'nda izleyerek bazı oyuncular hakkında rapor yazdı.

BATSHUAYI'DEN ETKİLENDİ

Haberde, Veldman'ın özellikle Michy Batshuayi'nin 1 gol 1 asistlik performansından etkilendiği ancak yıldız oyuncunun Anderlecht'in bütçesinin üzerinde bir maaşı olması sebebiyle bu transferin zor gözüktüğü aktarıldı.

Sivasspor maçını tribünde izlediler Fenerbahçeli Batshuayiye transfer kancası