Yaşam 1 Aralık AIDS Gününe Apple'dan kırmızı ışık

1 Aralık AIDS Gününe Apple'dan kırmızı ışık

05.12.2017 - 14:55 | Son Güncellenme:

Uzun süredir AIDS hastalığına destek veren Apple ve (RED) bu defa AIDS ile mücadeleyi global bir destek haline getirerek tüm mağazalarına taşıyor.

1 Aralık AIDS Gününe Appledan kırmızı ışık

Uzun süredir AIDS hastalığına destek veren Apple ve (RED) bu defa AIDS ile mücadeleyi global bir destek haline getirerek tüm mağazalarına taşıyor.

Apple 2017 Dünya AIDS Günü’nde Apple müşterilerinin ortak gücünden yararlanmak için, 400’den fazla Apple mağazası hafta boyunca kırmızı renkli bir Apple logosu kullanacak.

Apple AIDS ile mücadeleye katkı sağlamak için sadece logosunu değiştirmekle kalmıyor, bu desteğe kullanıcılarının da katılmasını sağlıyor. Apple tüm perakende mağazalarında, online olarak veya uygulama içinde yapılacak her Apple Pay işlem için Apple Global Fund’a bir ABD doları bağış yapacak.

Tüm dünyada App Store’u ziyaret eden kullanıcılar, Bugün sekmesinde geliştiricilerin (RED)’i nasıl desteklediklerini gösteren sahne arkası hikayeleri de dahil olmak üzere bu konuya özel hikayeler bulacaklar. Oyun geliştirici King de, popüler oyunlar Candy Crush Saga, Candy Crush Jelly Saga ve Candy Crush Soda Saga’nın, tüm uygulama içi satın alma gelirleri Global Fund’a gidecek sınırlı sayıda sunulacak paketlerini oluşturuyorlar.

Şirket açıklamasına göre; 1 Aralık Dünya AIDS Günü’nde Apple ve (RED) bu sene bağış rekoru kırmış durumda. Apple Global Fund için son 11 yılda 160 Milyar Doların üzerinde katkıda bulundu.

Yazarlar