Geri Dön

1 Aralık günün menüsü (Ofise götürülecek yemekler)

Aralık ayının ilk günü size şahane bir fikir sunuyoruz. 1 Aralık günün menüsü ofise götürebileceğiniz lezzetlerle dolu. 1 Aralık gününü menüsü hem atıştırmalıklar hem de karın doyurmak için ofise getirebileceğiniz lezzetlerle dolu. İşte 1 Aralık günün menüsü

1 Aralık günün menüsü (Ofise götürülecek yemekler)

Özellikle çalışan okuyucularımızdan aldığımız yorumlara göre ofiste doğru ve istenildiği gibi beslenilmediği yönünde. Ofiste atıştırmalık ya da kahvaltı ya da öğlen yemeği yemeyenler için gerçekten karın doyurucu neler yiyebiliriz. İşte 1Aralık günün menüsü size harika fikirler vermek için var.

Ofiste beslenmenin püf noktaları nelerdir?

*Kahvaltı herkes için en sağlam yapılması gereken öğündür. Ancak ofiste yapılan kahvaltılar genellikle geçiştirilir. Bu nedenle kahvaltılara özen gösterilmelidir.

*Öğlen yenilen yemekler doğru seçilmelidir. Özellikle süreli masa başında çalışanların hareketsiz kalmalarından kaynaklanan kilo problemleri vardır. Bu nedenle çok yağlı ve sonrasında kilo yaratacak yemeklerden kaçınılmalıdır.

*Beyaz ekmek yerine lifli ekmekler tercih edilmelidir.

*Kendiniz için sağlıklı atıştırmalar belirleyip gün içinde canınız bir şeyler yemek istediğinde bunlar tüketilmelidir.

*Eğer masa başında yemek yemek zorunda kaldıysanız masanızın temizliğinden çok emin olmalısınız. Hatta ne kadar emin de olsanız yiyeceklerinizin masa ya da üzerindeki eşyalarla temasından kaçınmalısınız.

1 Aralık günün menüsünde neler var?

Sandviç tarifleri


Çabuk kurabiye


Elmalı kurabiye tarifi


Damla çikolatalı kek tarifi


Ödem attıran çay tarifi


Glutensiz mücver


Avokadolu cevizli salata

Malzemeler:

*Avokado
*Kırmızıbiber
*Yeşil soğan
*Sarımsak
*Chery domates
*Haşlanmış brokoli
*Nane
*Maydanoz
*Roka
*Yeşil zeytin
*Ceviz
*Balzamik sirke
*Limon
*Zeytin yağ

Yapılışı:
Salatanın yapılışı aslında çok basit. Ölçüleri kendi zevkinize göre belirleyebilirsiniz. Biz standart ölürlerle veriyoruz.

2-3 dilim olgun avokadoyu, sarımsağı, 4 chery domatesi, 6 top brokoliyi, nane, maydanoz ve roka ile karıştırın. Üzerine yeşil zeytini ince ince dilimleyip, dövülmüş cevizle birlikte atın. Sos olarak da zeytinyağı limon ve balzamik sirkeyi karıştırıp dökün.

Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber