Gündem 1 Aralık Kanal D yayın akışı!

1 Aralık Kanal D yayın akışı!

01.12.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

Aralık ayının ilk gününde Kanal D yayın akışı yine renkli bir görüntüye sahip. Birbirinden heyecanlı program ve dizi Kanal D yayın akışındaki yerini almış durumda. Siz de Kanal D yayın akışına dair daha fazla bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

1 Aralık Kanal D yayın akışı

Türk televizyonlarının en çok seyredilen ve sevilen televizyon kanallarından olan Kanal D yine çok sevdiğiniz bir dizi ile karşınızda olacak. Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı Türkiye'nin kurtuluş savaşı dönemini anlatan Vatanım Sensin dizisi saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

1 Aralık KANAL D Yayın Akışında Neler Var?

Yayın akışı, güne 07:00'de İrfan DEĞİRMENCİ İle Günaydın programı ile başlıyor. Kendine has tarzı, dürüst, objektif ve cesur yorumlarıyla, içinde bulunduğumuz haftadaki gelişmeler, yeni haftada bizi bekleyen haberler ve araştırmacı habercilik anlayışıyla karşınızda olacak. Her gün olduğu gibi bugünde yine sosyal medyadan gelen halkın tepkilerini ölçen mesajları sizinle paylaşacak ve gündeme dair konularda halkın sesi olmaya devam edecek.

Yayın akışı saat 09:00'da Asena Atalay'ın canlı olarak sunduğu Magazin D extra programıyla devam edecek.

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Hafta içi her gün yayınlanan programda, bu bölümde birçok ünlü ismin haftayı nasıl geçirdiği, magazin dünyasındaki yeni gelişmeler ve ünlü isimlerle röportajlar yer alacak.

Haberin Devamı

KANAL D yayın akışında saat 10:00'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla Renkli Sayfalar yayında olacak. Her gün farklı ünlüleri konuk ederek, magazin dünyasını didik didik eden program eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirmenize sebep oluyor. 145. bölümü yayınlanacak programın, dünkü bölümünde Aysel Gürel'in kızı ünlü oyuncu Mehtap Ar(Gürel), güzel şarkıcı ve manken Ebru Polat, Yeşilçam ve Türk sinemasının duayen isimlerinden Ayşen Gruda konuk olmuştu.

Yayın akışında saat 12:45'te herkesi ekrana kilitleyen Kısmetse Olur saat yayında olacak. 294. bölümüyle yayında olacak program yine heyecan ve merakla seyredeceğiniz bir bölüm olacak. Seda hanım bir çekiliş yapıyor ve kurada Rabia, Gamze ve Didem'in isimleri çıkıyor. Bu çekiliş sonunda ismi çıkanlar için evden ayrılsın dendi ve ismi çıkan herkes ağlayarak vedalaştılar. Acaba Kısmetse olur evinde bundan sonra neler yaşanacak.

Yayın akışında saat 16:45'te vazgeçilmez dizilerden bir tanesi olan Arka Sokaklar, eski bölümlerinden bir bölümü ile yayında olacak. Rıza baba ve ekibi İstanbul'daki suç çetelerine sokakları dar etmeye devam ediyorlar.

Saat 18:45'te Kanal D Ana Haber Bülteni yayında olacak. Serdar CEBE'nin sunuculuğunu üstlendiği haber programı, her haber bülteninde gündeme bomba gibi araştırmalar yapan bir ekip olarak göze çarpıyor. Yine Adana'da yaşanan gelişmelerle ilgili herkesten önce farklı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı Türkiye'nin kurtuluş savaşı dönemini anlatan Vatanım Sensin dizisi saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak. Cevdet hain bir pusuya denk geliyor. Pusu'dan zor da olsa kurtulmayı başaran Cevdet silahların yerini öğrenebilecek mi? Tevfik fırsatı hemen değerlendirecek ve Azize'ye yalan söyleyecektir.