Editörün Seçtikleri 1 haftada yoğun ve derinlemesine bakım

1 haftada yoğun ve derinlemesine bakım

04.02.2016 - 11:42 | Son Güncellenme:

Mükemmel görünen saçlar için mükemmel çözümler yaratan Schwarzkopf Gliss saç uzmanları işte bu yüzden; GlissSerum Deep – Repair Ürün Serisini yarattı.

1 haftada yoğun ve derinlemesine bakım

Saçlar her gün en derinkatmanına kadar zarar görüyor, bu yüzden de sertleşip yıpranıyor. Canlılığını ve esnekliğini geri kazanmak için de tüm katmanlarına nüfuz eden Amino-ProteinSeruma ihtiyaç duyuyor. Mükemmel görünen saçlar için mükemmel çözümler yaratan SchwarzkopfGliss saç uzmanları işte bu yüzden; GlissSerum Deep – RepairÜrün Serisini yarattı.

Haberin Devamı

Sadece 1 Hafta İçinde Yoğun ve Derinlemesine Bakım…

Dünyaca ünlü Alman markasıSchwarzkopftarafından geliştirilen GlissSerum Deep – Repair Ürün Serisi, saçlaracanlılık ve esneklik kazandıran onarıcı bakım gerçekleştiriyor. Amino - ProteinSerum içeriği ile saçın 10 kat derinine kadar nüfuz edenyenilikçi seri, ipeksi yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Canlılığını yitirmiş ve yıpranmış saçları sadece 1 hafta içinde yeniden yapılandırarak esneklik kazandırıyor. Yeni seri; şampuan, saç kremi, sıvı saç kremi, saç bakım maskesi ve saç bakım serumundan oluşuyor.

Yıpranmış Saçlara GlissSerumDeep – Repair Şampuan…

GlissSerum Deep – Repair Şampuan, sıvılaştırılmış keratin ile saç telinin yapısında ve yüzeyinde zarar görmüş kısımları derinlemesine onarıyor. Böylece saçları yeniden yapılandırarak kalitesini artırıyor. Formülündeki Amino – Protein Serum ise 1 hafta içinde derinlemesine bakımla canlı, esnek ve yumuşacık saçlar yaratıyor.Şampuan sonrası ürünleri de düzenli olarak kullanmanız, ıslak saçlara masaj yaparak uygulamanız ve sonrasında iyice durulamanız yeterli oluyor.

Haberin Devamı

GlissSerumDeep – Repair Sıvı Saç Kremi ile Bakımlı Saçlar…

Saçlarınızda daha güçlü bir etki için GlissSerum Deep – Repair Sıvı Saç Kremi’niher yıkamadan sonra hafif nemli ya da kuru saça durulamadan uygulayabilirsiniz. Anında etki ile kolay taranabilirlik sağlayan ürün, Amino – Protein Serum ve sıvı keratin içeriği ile 1 hafta içinde canlı, esnek ve yumuşacık saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

GlissSerum Deep – Repair Saç Kremi Canlı ve Esnek Saçlar Yaratıyor…

Yıpranmış ve canlılığını kaybetmiş saçların ihtiyacı olan yüksek performanslı formülü ile yoğun bakım ve onarım gerçekleştiren GlissSerum Deep – Repair Saç Kremi, saçları derinlemesine yapılandırıyor. Her yıkamadan sonra ıslak saçlara masaj yapılarak düzenli uygulanıp durulandığında,Amino – Protein Serum ve sıvı keratin içeriği sayesinde canlı, esnek ve kolayca taranabilen saçlarınız oluyor.

GlissSerum Deep – Repair Saç Bakım Maskesi Saçları Onarıyor…

Haberin Devamı

GlissSerum Deep – Repair Saç Bakım Maskesi, önceden yıkanan ve durulanan saça masaj yapılarak uygulandığında, Amino – Protein Serum ve sıvı keratinile derinlemesine bakım gerçekleştirerek yıpranmış saçları onarıyor. Artan canlılık ve fark edilir esneklik ile kusursuz görünen saçlar ortaya çıkıyor.

Yazarlar