Cadde 1 kişi izlesin gurur duyacağım

1 kişi izlesin gurur duyacağım

05.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Bana Adını Sor’ adlı filminde Engin Hepileri’yle başrolü paylaşan Borak, “Hüzünlü bir film, ağlayacağız. Bir kişi bile izlese işin içinde olduğum için gurur duyacağım” dedi.

1 kişi izlesin gurur duyacağım

Yapımcılığını Mahzen’s Film’in üstlendiği, başrollerinde Özge Borak, Engin Hepileri, Başak Parlak, Cihat Tamer, İpek Tenolcay, Bahar Akça ve Barış Hayta gibi isimlerin paylaştığı ‘Bana Adını Sor’ filmi basına tanıtıldı. Filmin, Caddebostan Rakkas Restoran’daki setinde gerçekleşen basın toplantısına filmin oyuncularının yanı sıra yönetmen Taner Gündöner de katıldı.
‘Seyirciyi şok edeceğiz’
Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen filmde ‘Aşçı Yasemin’ rolünü oynayan Özge Borak, “Çok heyecanlıyım. Senaryoyu okurken, gerçek bir hikâyeden yola çıkılarak yazıldığını bildiğim için ‘Nasıl yani, nasıl olabilir?’ dedim. ‘Ben olsaydım ne yapardım?‘ diyecek herkes. Büyük bir aşk ve bu aşka saygı duyuyorsunuz. Çok sürprizler var. Hüzün kaplı bir film, ağlayacağız. Bir kişi bile izlese ben bu işin içinde olduğum için gurur duyacağım” dedi.
Bu yıl üçüncü filminde ‘Piyanist Hakan’ rolüne giren Engin Hepileri, şunları söyledi:
“Hakan iki kadın arasında. Aşk mı, vicdan mı, merhamet mi bu filmde ikilemde kalıyor. Ben yetimhanede büyüyen bir karakterim. Sonunda ağlayacağız. Ama önemli olan sonunda bu hayatı yaşamak, yaşamak diyoruz. Sağlıktan önemli bir şey yok gibi bir sonuç çıkıyor. Finalde izleyiciler şok olacak.”
Eşi Ayşe Topçu’dan boşanan ve Beyza Şekerci’yle mutlu bir ilişkisi olan Engin Hepileri, “Her şey yolunda. Her zaman mutluluğun peşinde olan bir adam oldum. Beyza’yla çok mutluyum. İnşallah güzelleşerek, katlanarak bu mutluluk sürer” şeklinde konuştu. Film 2015’in ilk aylarında vizyona girecek.

Yazarlar